Joi, 4 noiembrie

Tvr 2

21,10 Umbre în deşert (Thriller 2002) Cu: Harry Hamlin, Susan Dey, Jeremy Kewley.

Traversând deşertul Nevada cu maşina, Jim şi Patty Henley, împreună cu cei doi copii ai lor, nimeresc într-un orăşel-fantomă numit Weaver. Curioşi, excursioniştii se opresc să facă fotografii şi să exploreze locul care pare pustiu. În scurt timp, însă, diverse întâmplări ciudate şi înfricoşătoare îi vor face să regrete că au decis să se oprească.

 

ProCinema

20:30 Cruciatul (actiune 2005). CuAndrew McCarthy, Michael York.

CRUSADER este un thriller de actiune care se desfasoara in lumea telecomunicatiilor si a televiziunii. Un jurnalist (Andrew McCarthy) de la o mica statie de televiziune, care nu este adeptul metodelor etice, reuseste sa gaseasca un informator care sa divulge un secret care ar putea schimba lumea telecomunicatiilor si a Internetului.
In acest film puteti gasi un amestec de personaje colorate care au un numitor comun: toate au ceva de ascuns.

 

Warner Tv

20:25 Troia (actiune 2004) Cu Brad Pitt, Eric Bana.

De-a lungul timpului, oamenii au purtat razboaie. Unele pentru putere, unele pentru glorie, unele pentru onoare – si altele pentru iubire. In Grecia antica, pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Printul Troiei (ORLANDO BLOOM) si Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, genereaza un razboi care va devasta o civilizatie. Cand Paris o rapeste pe Elena, sotul ei, regele Menelaus (BRENDAN GLEESON), insultat si cu onoarea distrusa, porneste in recuperarea sotiei si in pedepsirea dusmanului. Mandria familiala spune ca un afront adus lui Menelaus este un afront adus fratelui sau, Agamemnon (BRIAN COX), puternicul rege din Micene, care uneste imediat toate armatele vaste ale Greciei pentru a o aduce pe Elena inapoi din Troia, pentru a apara onoarea fratelui sau. De fapt, lupta lui Agamemnon pentru onoare este corupta de aviditatea lui coplesitoare- trebuie sa cucereasca Troia pentru a castiga zona egeeana, asigurand astfel suprematia vastului sau imperiu. Fortareata, sub comanda Regelui Priam (PETER O’TOOLE) aparata de puternicul print Hector (ERIC BANA), este o citadela pe care nici o armata nu a reusit sa o infranga. Un singur om reprezinta cheia victoriei sau a infrangerii Troiei – Ahile (BRAD PITT), considerat unul dintre cei mai mari luptatori in viata. Arogant, rebel si aparent invincibil, Ahile nu are devotament fata de nimic si de nimeni, cu exceptia propriei glorii. Nevoia lui nestavilita de renume etern este cea care il determina sa atace portile Troiei sub steagul lui Agamemnon – dar iubirea va fi in final cea care ii decide soarta.

 

Hbo

23:10 Lunetistul american (actiune 2014) Cu Bradley Cooper, Jake McDorman, Sienna Miller. Regizorul Clint Eastwood revine din ianuarie în cinematografe cu filmul de acțiune „Lunetistul American”. Rolul principal îl prezintă pe Bradley Cooper în interpretarea lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A. Chris este trimis în Irak cu unica misiune de a-și proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acuratețea țintei sale a salvat multe vieți, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”.

Deja ai votat!