Vineri, 5 noiembrie

ProTv

23:30 Jexi – Într-o relaţie cu telefonul meu (comedie 2019).

Adam DeVine este un bărbat introvertit și neîndemânatic, care intră într-o relație cu … propriul lui telefon mobil, în comedia Jexi, ce pare să fie o parodie la drama lui Spike Jonze Her, ce îl avea pe Joaquin Phoenix protagonist. Personajul principal, pe nume Phil, jucat de către Adam DeVine, cumpără un celular posedat de către o inteligență artificială care începe să îi dea sfaturi de viață. Un bărbat singur începe, așadar, o relație cu asistenta sa virtuală.

Tvr 1

22:10 Călugăr antiglonţ (acţiune 2003) Cu: Chow Yun-Fat, Seann William Scott, Jaime King.

Timp de 60 de ani, un misterios călugăr fără nume a avut datoria de a păstra şi proteja un manuscris străvechi, care conţine secretul tinereţii veşnice şi al puterii fără limite. Acum el îşi caută un înlocuitor şi soarta i-l scoate în cale pe Kar, un tânăr hoţ de buzunare, care, la prima vedere, nu pare candidatul ideal. Dar după ce Kar îl salvează pe călugăr dintr-o situaţie dificilă, cei doi devin parteneri în lupta împotriva unui personaj periculos, avid de putere, care a pus ochii pe pergament.

Hbo

18:15 Cenușăreasa (Animație 2015) Cu: Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden, Helena Bonham Carter, Stellan Skarsgård.

Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică și cu numele schimbat în Cenușăreasa, fata ar putea ușor să-și piardă speranța, dar ține la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, „fii bună și ai curaj”. Viața Cenușăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeș, despre care habar nu are că este chiar prințul regatului. Oare îl va mai întâlni?

FilmNow

20:00 O tipă… dezastru (2015 Comedie) Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn, Daniel Radcliffe, Tilda Swinton.

Amy este o femeie care-și trăiește viața fără să se justifice pentru ceva, chiar și atunci când ar cam fi cazul s-o facă. De când era mică, i s-a băgat în cap de către aventurierul său tată că monogamia nu e realistă. Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă și își duce viața conform cu această „învățătură” părintească; savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viața ei nu e decât o rutină. Când își dă seama că începe să se îndrăgostească de cel care e subiectul noului articol la care lucrează, un medic sportiv de succes și plin de farmec, pe nume Aaron Conners, Amy începe să se întrebe dacă nu cumva alți adulți, precum acest tip care chiar pare s-o placă de-adevăratelea, știu ei ceva ce ea nu știe și că s-ar putea să aibă dreptate cei care cred în iubirea care ține o viață.

Deja ai votat!