Sâmbătă, 6 noiembrie

ProTv

23:00  Agenta sub acoperire (actiune 2017) Cu Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan, John Goodman. Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” o aduce pe Charlize Theron într-o misiune explozivă . Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei. Este anul 1989 iar Zidul Berlinului este pe cale să se dărâme și o nouă realiniere a puterilor să se instaureze. În viața de spion de zi cu zi este greu să știi în cine să ai încredere, este imposibil să știi în această ceață a celui mai rece oraș. Lorraine Broughton, un agent secret seducător care lucrează pentru MI6 a fost trimisă în Germania pentru a anihila o organizație criminală care, din motive necunoscute, a omorât un agent al Aliaților sub acoperire.

Fiind ținta eliminării la doar câteva minute după ce a ajuns, Broughton supraviețuiește și este obligată să coopereze cu David Percival, comandantul din Berlin. Cei care îi urmăresc cu mare interes pe cei doi sunt: anchetatorul MI6 Eric Gray  și agentul CIA de rang înalt, Emmet Kurzfeld, care a fost trimis din SUA pentru a urmări misiunea lui Broughton. De asemenea, Broughton este urmărită de un agent secret francez, Delphine Lasalle, care manifestă un interes crescut față de ea, interes care se transformă într-o legătură amoroasă înflăcărată.

 

Prima tv

00:30  Don Camillo (comedie 1984) Cu: Terence Hill. Un preot raspunde in felul sau chemarii divine. Terence Hill comunica direct cu Iisus prin intermediul unei statui, se impotriveste comunismului, iubeste fotbalul, copiii, se da cu rolele, triseaza la carti si are indoieli. Unii nu privesc cu ochi buni „libertinajul” sau.

 

Tvr 1

21:10 Filantropica (Comedie, 2003) Cu: Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu. Ovidiu, un modest profesor de liceu, cu un salariu de mizerie, nu-şi poate permite să iasă în oraş cu o femeie frumoasă şi elegantă. Pentru că s-a îndrăgostit de Diana, profesorul e în căutarea unei surse suplimentare de venit. Ovidiu plonjează cu naivitate într-o lume fabuloasă, mafia cerşetorilor, iar unul dintre şefii acesteia îl ia sub aripa sa protectoare.

 

Tvr 2

20:10 Safari express (aventura 1976) Cu: Giuliano Gemma, Ursula Andress, Jack Palance. John Baxter, ghid de safari în Africa, devine salvatorul unei frumoase femei amnezice pe nume Miriam, pe care o întâlneşte într-una dintre expediţiile sale. Viaţa aventuroasă a lui John devine astfel şi mai palpitantă, el având de înfruntat şi gangsteri periculoşi care o urmăresc pe Miriam, şi triburi băştinaşe rebele.

 

Deja ai votat!