Duminică, 7 noiembrie

Antena 1

14.30 Iubiti pentru totdeauna (romance 2018) Cu: Alex Roe, Jesica Rothe.

Liam Page este un bărbat care și-a părăsit mireasa în fața altarului, în favoarea faimei și averii. Cu toate acestea, chiar dacă Liam și-a construit o carieră frumoasă și a devenit un superstar al muzicii country, acesta nu a uitat-o niciodată pe Josie, dragostea sa adevărată, și nici rădăcinile sale sudice din comunitatea mică unde s-a născut și a crescut. Atunci când se întoarce în mod neașteptat în orașul său natal pentru înmormântarea celui mai bun prieten al său din liceu, Liam se confruntă brusc cu consecințele a tot ce a lăsat în urmă. Oare cum va gestiona Liam toate provocările.

 

Tvr 2

22,25 Europenii ( Dramă 1979) Cu: Lee Remick, Robin Ellis, Lisa Eichhorn.

În 1850, conservatoarea familie Wentworth din Boston primeşte vizita fraţilor Eugenia şi Felix, copiii surorii vitrege a domnului Wentworth, născuţi şi crescuţi în Europa. Tânăra şi impresionabila Gertrude este imediat atrasă de sofisticarea şi firea boemă a verilor ei, îndrăgostindu-se de Felix. La rândul ei, Eugenia se lasă curtată de un vecin înstărit al unchiului ei, domnul Acton. La un moment dat, familia Wentworth începe să suspecteze că sentimentele celor doi „europeni” nu sunt sincere, ci că sunt mânaţi doar de dorinţa de înavuţire.

 

FilmNow

21:40 Obsesia (1995 Thriller) Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer.

Atunci când doi oameni puternici se află de părți opuse ale baricadei, situația este la un pas de a fi explozivă. Acțiunea filmului se petrece în Los Angeles-ul zilelor noastre, iar în prim plan se află doi oameni puternici, cu personalități complexe care se hăituiesc reciproc. Unul este un criminal profesionist, iar celălalt este un reputat detectiv a cărui singură obsesie profesională este să-l prindă pe ucigașul care întotdeauna a reușit să înfrunte dreptatea, legea și adevărul. Neil McCauley  este criminalul a cărui amintire despre perioada petrecută în închisoare îl ambiționează să stea departe de polițiști. Împreună cu cei trei parteneri ai săi, Christ Shiherlis, Michael Cheritto și Nate, Neil și-a asumat succesul și reușita a foarte multe jafuri impozante din Los Angeles și nu numai. Acum, el planifică să se retragă din meserie, însă nu înainte de o ultimă acțiune. Este bun în ceea ce face și toată lumea știe: este metodic și inteligent.

 

Cinemax

22:30 Războiul familiei Rose (Comedie 1989). Cu: Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny DeVito, Marianne Sägebrecht, Sean Astin

Barbara si Oliver Rose, par a avea o casnicie perfecta. Ei s-au intalnit in urma cu 17 ani, la o licitatie si… a fost dragoste la prima privire. El era un excelent student la drept, in cadrul Universitatii Harvard, iar ea, eleva la colegiu si stea a gimnasticii. Cei doi s-au casatorit curand si au avut doi copii minunati.
Oliver a avut o ascensiune rapida pe treptele societatii, devenind partener al unei importante firme de avocatura din Washington. Munca a fost cheia succesului, mai ales pentru Oliver. El a incercat sa-i ofere sotiei sale tot ce si-a dorit, chiar si o menajera care sa o ajute la intretinerea superbei case in care locuiesc. Dar Barbara incepe sa isi doreasca mai mult. Dupa ani in sir in care nu a fost altceva decat sotia lui Oliver, ea isi doreste o identitate proprie. Ea pune bazele unei afaceri de catering, care inregistreaza un succes enorm. Pe masura ce trece timpul, Oliver si Barbara investesc din ce in ce mai multa energie, dragoste si atentie in casa, masina si alte proprietati, si din ce in ce mai putin in casnicie.

 

Deja ai votat!