joi, aprilie 18, 2024
AcasăProgram TVLuni, 8 noiembrie

Luni, 8 noiembrie

Tvr 1

22:50 Ultima vânătoare (actiune 2020) Cu: Luke Goss, Louis Mandylor, Renton Pexa

Un tată și fiul său adoptiv devin tinta unor atacatori necunoscuți în timp ce se aflau la vânătoare într-o zonă izolată. În goana lor pentru supraviețuire, întâlnesc un aliat neaşteptat, un străin care le dezvăluie adevărul despre tatăl biologic al baiatului: traficant internaţional de droguri, precum și motivul pentru care acesta a trimis asasini plătiţi pentru a-l ucide pe băiat.

 

Cinemax

22:40 Regele belgienilor (Dramă 2016) Cu: Peter Van Den Begin, Lucie Debay, Titus De Voogdt, Bruno Georis, Pieter Van Der Houwen.

Regele belgienilor se află în vizită oficială la Istanbul când ţara sa intră în criză. Trebuie să se întoarcă numaidecât pentru a-şi salva regatul. Dar o furtună solară îi pune beţe în roate. Gata cu avioanele. Gata cu telefoanele. Ajutat de un regizor britanic şi de o trupă de interpreţi bulgari de muzică populară, regele şi anturajul său reuşesc să treacă graniţa. Incognito. Aşa începe o odisee de-a lungul Balcanilor, călătorie în timpul căruia regele descoperă lumea. Şi se descoperă pe sine.

 

Hbo

22:00 Deadpool 2 (Acțiune 2018) Cu: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz.

Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai „hot” bufetier al cafenelei în care lucrează.
Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri. Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul „Cel mai bun amant”.

 

Filmnow

23:50 Cabana (2019 Thriller) Alicia Silverstone, Richard Armitage, Riley Keough, Jaeden Martell, Lia McHugh. Richard aflat în divorț de soția sa Laura, o determină, involuntar, pe aceasta să se sinucidă, atunci când îi spune că dorește să finalizeze divorțul și să își continue viața alături de noua sa iubită, Grace. În urma acelei căsnicii au rămas doi copii, Aidan și Mia, care după sinuciderea mamei lor, sunt trimiși să locuiască împreună cu tatăl lor, care pentru a nu înrăutăți lucrurile, vrea ca toți să-și petreacă Crăciunul împreună cu noua lui prietenă Grace, la cabana familiei izolată în munți. Serviciul îl împiedică pe Richard să rămână cu membrii familiei, astfel încât se întoarce în oraș. Rămasă cu copiii, Grace simte că între ei există o atmosferă tensionată, aceștia dând vina pe ea pentru sinuciderea mamei lor,  însă încearcă să-i cunoască mai bine, dar exact atunci când lucrurile începuseră să meargă, evenimente bizare încep să aibă loc, în timp ce o furtună de zăpadă îi izolează pe cei trei și îi împiedică să plece din cabană. E ceva necurat la Grace, copiii aflând de pe Google despre trecutul ei, faptul că ea este unica supraviețuitoare al unui cult religios. Ea pare perfect normală și amabilă, dar anumite lucruri mărunte o scot din fire precum fotografiile mamei copiilor care sunt peste tot și o mulțime de crucifixuri și icoane catolice care decorează cabana.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.5 ° C
7.8 °
5.5 °
94 %
0.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...