Marţi, 9 noiembrie

Tvr 1

22:10 Un oraş violent ( Thriller 1970) Cu: Charles Bronson, Telly Savalas, Jill Ireland

Proaspăt ieşit din închisoare, Jeff Heston e hotărât să se răzbune pe cei care au înscenat crima, făcându-l să pice vinovat pe nedrept. Însă pe urmele lui se află şeful bandei criminale care a organizat totul. Ameninţat şi şantajat, Jeff ştie că, în lumea violentă care-l înconjoară, nu are nici prieteni, nici aliaţi.

 

Hbo

21:55 Spontan (Comedie 2020) Cu: Katherine Langford, Charlie Plummer, Yvonne Orji, Hayley Law, Piper Perabo. Pregătiți-vă pentru cea mai scandaloasă poveste de iubire…și explozii! Când elevii din liceul lor încep să explodeze în mod inexplicabil, Mara și Dylan  încearcă să supraviețuiască într-o lume în care fiecare moment ar putea fi ultimul. În timp ce o poveste de iubire neașteptată înflorește între ei, Mara și Dylan descoperă că atunci când ziua de mâine nu mai e o certitudine, pot în sfârșit să trăiască în prezent.

 

Warner Tv

20:25 S-a născut o stea (muzical 1954) Cu James Mason, Judy Garland. Norman Maine, un celebru actor alcoolic, la sfarsitul carierei, o ajuta pe tanara si talentata Esther sa-si faca un nume la Hollywood. Cei doi se casatoresc, dar, pe masura ce faima sotiei sale creste, Norman bea tot mai mult, sfarsind prin a se sinucide. Desi indurerata, Esther decide sa-si continue cariera, pentru ca spectacolul trebuie sa mearga mai departe.

 

FilmNow

21:50 Child 44 (2015 Thriller) Joel Kinnaman, Noomi Rapace, Tom Hardy, Vincent Cassel. Child 44 – Crime sub tacere este un thriller cu puternice accente politice care e amplasat în Rusia soivetică a anului 1953, când agentul poliției secrete Leo Demidov își pierde statutul, puterea și căminul atunci când refuză să-și denunțe propria soție, Raisa, ca fiind trădătoare. Exilați din Moscova într-un post din provincie, Leo și Raisa își unesc forțele cu generalul Mihail Nesterov, pentru a da de urmele unui criminal care ucide numai băieți. În lupta lor pentru justiție se confruntă cu o mușamalizare de proporții chiar din interiorul sistemului, al cărui reprezentant este rivalul psihopat al lui Leo, Vasili, care insistă să raporteze că „În Paradis nu există nici un fel de crime.”

Deja ai votat!