Vineri, 12 noiembrie

ProTv

23:30 Primal – Prădător (actiune 2019) Cu Famke Janssen, Nicolas Cage.

Frank’s caught wildlife in the Brazilian jungle incl. a 400 lbs. white jaguar. He ships it on the same ship as an arrested assassin. The assassin breaks free and frees the animals.

Tvr 1

22,10 K-19: submarinul ucigaş (Dramă 2002) Cu: Harrison Ford, Liam Neeson, Peter Sarsgaard. Dramă – inspirată de evenimente reale. În 1961, în plin Război Rece, noul submarin sovietic K-19 este trimis în patrulă ca o demonstraţie a forţei nucleare a Uniunii Sovietice. Dar când submarinul ajunge în apropierea unei baze NATO din Oceanul Atlantic, un incident produs la reactorul nuclear ameninţă să provoace o explozie catastrofală, iar consecinţele accidentului ar putea exacerba tensiunile dintre marile puteri. Numeroşi membri ai echipajului condus de căpitanul Alexei Vostrikov îşi vor sacrifica vieţile pentru a salva submarinul şi pentru a evita un nou conflict mondial.

FilmBoxPremium

21:00 Stevie (horror 2008) Cu Catherine McCormack, Silvia Tortosa, Jordi Mollà.

După o lungă perioadă de timp în care au încercat să-și întemeieze o familie, Claire și Adrian adoptă, în sfârșit, o fetiță. Intrarea Isabelei în casa lor este așteptată și dorită de toată lumea, însă noii ei părinți își dau seama cât de greu poate fi pentru un copil de 8 ani cu un trecut în altă parte să se adapteze unei vieți noi. Lucruri ciudate încep să se petreacă după ce Isabel și „Stevie”, prietenul ei imaginar, se mută cu Claire și Adrian. Situația devine și mai complicată atunci când Stevie devine agresiv. Numai Claire și Isabel știu că Stevie nu este doar rodul imaginației fetiței. Claire va face tot ce îi stă în putință pentru a afla cine este Stevie și ce vrea, de fapt. Dacă reușește, există șansa de a-și regăsi liniștea și de a avea familia pe care și-a dorit-o întotdeauna.

FilmNow

18:15 Busola de aur (2007 Aventuri) Freddie Highmore, Ian McKellen, Nicole Kidman, Dakota Blue Richards, Daniel Craig.

Exista o lume in care vrajitoarele domnesc peste cerurile nordice, acolo unde ursii gheturilor sunt cei mai mari luptatori, iar sufletul oamenilor este inrudit cu cate o salbaticiune, care le este la fel de apropiata ca si propria fiinta. Dar aceasta lume este dominata de Magisterium, care incearca sa controleze intreaga umanitate si care reprezinta cea mai mare amenintare pentru ultima Busola de Aur si singurul copil sortit sa o pastreze. Lyra Belacqua (Dakota Blue Richards), o fetita de 12 ani traieste o viata extraordinara ca paznic al vestitului Jordan College. Haladuind liber pe strazi in cautarea aventurii, impreuna cu credinciosul sau prieten Roger (Ben Walker), Lyra este insotita pretutindeni de un spiridus, Pantalaimon (dublat de vocea lui Freddy Walker) – un mic animalut care-si schimba permanent infatisarea si care este pentru ea un fel de voce a ratiunii. Dar lumea Lyrei se afla in schimbare. Unchiul ei, Lord Asriel (Daniel Craig), se pregateste sa faca o excursie la Cercul Polar pentru a studia un element misterios, denumit Dust, dar Magisterium e dispus sa faca totul – inclusiv sa inchida Jordan College – pentru a-l opri.

Deja ai votat!