Joi, 11 noiembrie

Cinemax

21:00 Păzind-o pe Tess (Dramă 1994) Cu: Shirley MacLaine, Nicolas Cage, Austin Pendleton, Edward Albert, James Rebhorn. Un agent al serviciilor secrete are cea mai grea misiune a vieții sale: să o păzească pe exasperanta văduvă a unui fost președinte. Tess Carlisle e vaduva fostului președinte al Statelor Unite. Acum în vârstă și din ce în ce mai dificilă, ea și-a făcut o reputație din maniera sa beligerantă de a se purta și din disprețul cras pentru orice protocol. Pentru Doug Chesnic, agent al serviciilor secrete desemnat să o aibă în grijă, misiunea de a o supraveghea pe bătrâna iritantă e mai mult decât poate duce. După trei ani interminabili pe post de bodyguard al său, Doug primește în cele din urmă o nouă slujba. Dar, chiar înainte să aibă șansa să sărbătorească această schimbare, Tess îl aduce din nou în casa din Ohio pentru aceeași slujbă. Relația lor dulce-amăruie e în centrul unei comedii regizate și scrise de Hugh Wilson.

FilmNow

21:40 Eliza Graves (2014 Thriller) Brendan Gleeson, David Thewlis, Jim Sturgess, Kate Beckinsale, Michael Caine. Când Edward sosește la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tânărul medic este întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb, administratorul aziului, și de echipa sa, care este compusă, printre alții, din Finn  și o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves. Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobișnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.

 

 

Hbo

16:30 Fahrenheit 451 (Dramă 2018) Cu: Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella, Lilly Singh, Laura Harrier. Într-o cumplită lume lipsită de pasiuni și griji, Guy Montag, un tânăr a cărui slujbă ca fochist presupune arderea de cărți și alte materiale tipărite începe să se îndoiască de morala acțiunilor lui după ce cunoaște o frumoasă tânără. De aici până la intenția de a se ridica împotriva sistemului mai este doar un pas

 

Filmboxpremium

21:00 Rataciti in Florenta (comedie 2017) Cu Alessandra Mastronardi, Brett Dalton, Stana Katic. Eric Lombard se află la răscruce de drumuri – continuă să-și urmărească visul său de a juca fotbal profesionist sau începe etapa următoare a vieții sale și aplică la școala de drept? În timp ce se luptă cu această decizie, Eric – alături de prietena sa Colleen – își vizitează vărul în Florența. Acolo, spre surprinderea sa, se implică în vechiul sport local Calcio Storico – și tot ceea ce Eric și-a asumat în legătură cu viața lui este pus la incercare.

 

Deja ai votat!