Luni, 15 noiembrie

Tvr 1

22,50 Districtul 13 (acţiune 2004) Cu: Cyril Raffaelli, David Belle,Tony D’Amario, Bibi Naceri.

Damien Tomaso, ofiţer de poliţie într-o unitate specială de intervenţie şi expert în arte marţiale, primeşte cea mai riscantă misiune din carieră: să se infiltreze într-o bandă periculoasă care operează în suburbiile Parisului, pentru a dezamorsa o bombă furată de liderul bandei, Tahu.

 

Cinemax

22:30 Evadare din Alcatraz (Dramă 1979) Cu: Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom, Jack Thibeau, Fred Ward.

Superstarul Clint Eastwood si regizorul Don Siegel reformeaza echipa pentru cel de-al cincilea film impreuna in care este prezentata fantastica poveste a singurilor trei oameni care au evadat din arhicunoscuta inchisoare de maxima securitate, Alcatraz.
In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, penitenciarul in care a fost inchis Al Capone si Robert Stroud, a avut loc o singura evadare: a trei oameni de care nu s-a mai auzit nimic. Eastwood joaca in rolul lui Frank Morris, un spargator de banci sclipitor care a pus la cale cel mai detaliat plan de evadare de care s-a auzit vreodata, planul care in ultima instanta, a si reusit. Patrick McGoohan interpreteaza colosal rolul gardianul suspicios. Filmat chiar in penitenciarul Alcatraz, aceasta pelicula incredibil de realista inspirata dupa o intamplare adevarata degaja acea atractie puternica pe care o exercita cuplul Eastwood-Sigel.

 

Procinema

22:15 Lorzii crimei (drama 2007) Cu Vincent Cassel, Viggo Mortensen, Naomi Watts.

În centrul filmului se află misteriosul și nemilosul Nikolai (Viggo Mortensen), implicat într-una dintre cele mai cunoscute grupări ale crimei organizate londoneze. Existența lui liniștită este tulburată când o întâlnește pe Anna (Naomi Watts), o moașă nevinovată care încearcă să îndrepte lucrurile și descoperă întâmplător posibile dovezi împotriva grupării. Nikolai, aflat într-o situație fără ieșire, va declanșa o serie de crime, trădări si răzbunări.

 

FilmNow

22:25 Fata dispărută (2014 Thriller) Ben Affleck, Neil Patrick Harris, Rosamund Pike

Ben Affleck este Nick Dunne, soț fericit și împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viața sa ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuința lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliție și de către părinții lui Amy, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate. Acuzațiile se strâng împotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oraș începe să se întrebe cât de bine își cunoaște partenerul sau partenera de viață. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să își dovedească nevinovăția.

Deja ai votat!