Marţi, 16 noiembrie

Tvr 1

22:30 Răzbunătorul Sartana (Western 1970) Cu: Gianni Garko, Antonio Vilar, Daniela Giordano.

Aventurierul Sartana este martor la uciderea lui Benson, un căutător de aur, şi a asociaţilor acestuia. Hotărât să-i găsească pe cei care au comandat crimele şi să-i pedepsească, Sartana ajunge în orăşelul Indian Creek, unde descoperă că Benson era proprietarul unui teren la care acum râvnesc jumătate dintre locuitorii oraşului, ceea ce îi transformă pe toţi în suspecţi

ProCinema

20:30 Lupta cu inaltimile (actiune 2000) Cu Lori Singer, Marcia Cross.

Filmul se bazeaza pe cazul real al alpinistei americane Molly Higgins, care, in 1974, alaturi de o echipa de colegi, a efectuat o tentativa de escaladare a varfului Lenin din muntii Pamir. Pe langa confruntarea cu pantele abrupte ale muntelui, Molly si prietenii ei vor avea de luptat cu propriile lor limite, de escaladat conflicte personale si de depasit situatii fara iesire.

FilmNow

20:00 Burlaci întârziaţi (2013 Comedie) Michael Douglas, Morgan Freeman, Robert De Niro.

Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârșit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâți să se distreze și să își amintească de vremurile trecute. Ajunși la destinație însă, cei patru își dau seama că viața i-a schimbat mai mult decât se așteptau în tinerețe și sunt nevoiți să își regândească prioritățile.

Hbo

21:50 Viața mea cu Liberace (Dramă 2013) Cu: Michael Douglas, Matt Damon, Dan Aykroyd, Scott Bakula, Rob Lowe

În ultimii ani de viață, celebrul pianist și entertainer american Liberace se vede confruntat cu un scandal: tânărul său șofer Scott Thorsen îl dă în judecată pentru 113 milioane de dolari și dezvăluie lumii întregi cel mai bine păstrat secret al vedetei. O cronică a relației între faimosul pianist american Liberace (Michael Douglas) și mult mai tânărul său iubit Scott Thorson (Matt Damon), inspirat de romanul autobiografic al lui Thorson, publicat în 1988.

Deja ai votat!