Miercuri, 17 noiembrie

Kathleen Turner

Tvr 2

21:10 Castele din cărţi de joc (Dramă 1993) Cu: Kathleen Turner, Tommy Lee Jones, Asha Menina.  Pentru că fiica ei, Sally, nu reuşeşte să depăşească şocul produs de moartea tatălui, Ruth o duce la un specialist în autism. Acesta încearcă s-o vindece cu metode terapeutice tradiţionale, dar Ruth alege o altă cale. Ea încearcă să intre în mintea fetei şi să explice logic toate lucrurile aparent bizare pe care le face aceasta, inclusiv uimitoarele castele construite din cărţi de joc.

 

Cinemax

22:45 22:45 Mâinile tatălui meu (Dramă 2010) Cu: Jennifer Lawrence, John Hawkes, Kevin Breznahan, Dale Dickey, Garret Dillahunt

Ree Dolly, o tânără de 17 ani, pornește într-o călătorie pentru a descoperi unde se află tatăl ei după ce acesta garantează cu locuința familiei pentru a ieși din închisoare pe cauțiune și apoi dispare fără urmă. Ca să nu-și piardă casa, Ree înfruntă codul tăcerii al clanului ei de infractori și-și riscă viața pentru a-i salva pe cei dragi. Din șirul de minciuni, eschivări și amenințări proferate de rude, fata trebuie să pună cap la cap ceea ce s-a întâmplat pentru a afla adevărul.

 

ProCinema

20:30 S-a furat mireasa (comedie 2012) Cu Cătălina Grama, Constantin Diță, Adina Galupa.

„S-a furat Mireasa” este o comedie savuroasă în care Nina (Jojo), o șomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie și de viața mai puțin palpitantă oferită de soțul ei, polițistul Cornel (Costi Diță), se hotărăște s-o „fure” pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunți de interlopi și să ceară de la aceștia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpățânare să se întoarcă la familia ei și la proaspătul soț, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan și ignorant, cu care a fost forțată să se mărite de către tatăl ei.

 

Hbo

18:15 Regatul de gheață II (Animație 2019) Cu Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff, Idina Menzel, Josh Gad.

Povestea începe la ceva vreme după evenimentele din primul film, într-un Arendelle ai cărui locuitori se bucură de pace. Iniţial, cea mai mare provocare a poveştii pare să fie dorinţa lui Kristoff (Jonathan Groff) de a o cere de nevastă pe Anna (Kristen Bell), dar asta doar până când Elsa (Idina Menzel) aude o voce misterioasă ce-i aduce aminte de un cântec de leagăn din copilărie. O ameninţare supranaturală şi posibilitatea ca trecutul regatului să nu fie la fel de luminos precum cred cele două surori le vor arunca pe eroine într-o nouă aventură.

Deja ai votat!