Joi, 18 noiembrie

Reiley McClendon

Tvr 2

21:10 Capcana timpului (science-fiction  2017) Cu: Reiley McClendon, Cassidy Gifford, Brianne Howey. Un grup de studenţi la arheologie coboară într-o peşteră subterană, pe urmele profesorului lor, dispărut cu câteva zile înainte în acelaşi loc. Tinerii descoperă o reţea de tuneluri ciudate şi trec prin diverse întâmplări inexplicabile, ajungând în cele din urmă la concluzia că peştera are propriul ei ritm temporal. Şi dacă cele câteva ore pe care le-au petrecut ei acolo ar însemna, de fapt, sute de ani la suprafaţă?

FilmNow

23:25 Sfârşitul lumii  (2008 Acţiune) Alexander Siddig, Bob Hoskins, Malcolm McDowell, Rhona Mitra.

Un virus letal se răspândește în Anglia și ucide sute de mii de oameni. Pentru a-i limita efectele, autoritățile decid să bage în carantină orașe întregi, ceea ce cufundă țara în haos. Măsurile au efect timp de trei decenii, după care epidemia reizbucnește mult mai puternică. Un grup de elită este trimis în țară pentru a găsi un leac, oricare ar fi mijloacele folosite. Izolați de restul lumii, cercetătorii și soldații din grup trebuie să facă față unui adevărat coșmar…

 

ProCinema

22:15  Lorzii crimei (drama 2007). În centrul filmului se află misteriosul și nemilosul Nikolai (Viggo Mortensen), implicat într-una dintre cele mai cunoscute grupări ale crimei organizate londoneze. Existența lui liniștită este tulburată când o întâlnește pe Anna (Naomi Watts), o moașă nevinovată care încearcă să îndrepte lucrurile și descoperă întâmplător posibile dovezi împotriva grupării. Nikolai, aflat într-o situație fără ieșire, va declanșa o serie de crime, trădări si răzbunări.

 

Cinemax

21:00 Marele Gatsby (Dramă 2013) Cu: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher.

Marele Gatsby urmărește povestea scriitorului în devenire Nick Carraway, care pleacă la New York în primăvara anului 1922, o epocă a decăderii valorilor, a jazzului, a regilor contrabandei și a înfloririi bursei. În căutarea visului american, Nick ajunge să locuiască vizavi de petrecărețul milionar misterios Jay Gatsby și dincolo de golf de verișoara lui, Daisy, și de soțul ei afemeiat, cu sânge albastru, Tom Buchanan. Nick intră în lumea celor bogați, a iluziilor, iubirilor și decepțiilor lor. Nick, ca un observator al lumii noi în care a pătruns, scrie o poveste despre dragostea neîmplinită, visuri nemuritoare și tragedie și pune o oglindă în fața lumii noastre moderne și a greutăților sale.

Deja ai votat!