Vineri, 19 noiembrie

ANTONIO BANDERAS ph. Bob Frame/LAMOINE/PHOTOMASI

Tvr 1

22:10 Păcat originar (Thriller 2001) Cu: Antonio Banderas, Angelina Jolie, Thomas Jane. Thriller, adaptare a romanului „Waltz into Darkness” de Cornell Woolrich.

În Cuba secolului XIX, Luis Vargas, om de afaceri chipeş şi bogat, îşi doreşte accesoriul perfect care să-i completeze casa, fără complicaţii sentimentale: o soţie, de preferinţă americancă. Aleasa este Julia Russell, o femeie superbă, provocatoare, misterioasă, care, imediat ce debarcă în Cuba, întoarce pe dos viaţa lui Luis. Orbit de patimă, bărbatul uită că nu ştie nimic despre trecutul ei şi intră de bunăvoie într-un joc mortal al minciunilor şi al crimelor, riscându-şi chiar viaţa.

FilmNow

21:40 Joker (2019 Thriller) Joaquin Phoenix, Marc Maron, Robert De Niro

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Hbo

17:50 Frumoasa și bestia (Familial 2017) Cu: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline.

În micul oraş Villeneuve, Belle (Emma Watson), o tânără luminoasă, cu un spirit liber, care iubeşte să citească, îşi vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuieşte cu tatăl său, Maurice (Kevin Kline), un artist singuratic. Deşi este frumoasă şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce să creadă despre ea, rămânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston (Luke Evans), ignorându-l cu desăvârşire. Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleacă în căutarea lui, în găseşte şi îl salvează, dar plăteşte un preţ – rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertăţii tatălui său. Ea se împrieteneşte cu slujitorii castelului, care speră în secret că Belle este cea care va rupe vraja. Dată fiind relaţia conflictuală dintre ea şi Bestie, romantismul nu pare să fie o opţiune pentru cei doi, însă Belle este blândă şi iubitoare şi are abilitatea de a privi dincolo de înfăţişarea celui care o ţine prizonieră. La rândul său, Bestia poate să fie o fiinţă generoasă şi protectoare. El îi pune la dispoziţie biblioteca sa şi o amuză pe tânăra prizonieră cu stângăcia şi glumele lui, ajungând să se bucure împreună de lectură. Ea îl inspiră să devină o persoană mai bună, iar el începe să îşi dorească să trăiască din nou.

ProCinema

20:30 Goana după aur (thriller 2016). Cu Toby Kebbell, Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard. Kenny Wells (Matthew McConaughey.) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur. Un film bun cu Matthew McConaughey in mare forma, jucand f bine. Suspans drama prostie noroc.. de toate are filmu. concluzia: banii ii iau mintile pana la declin total. putini cu bani reusesc sa aibe un mers constant in viata, majoritatea esueaza lamentabil.

Deja ai votat!