Recomandări vineri, 26 noiembrie

Cinemax

22:40 Maestrul minciunilor (Dramă 2019). Cu: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones.

Bătrânul escroc Roy Courtnay (Ian McKellen) și-a găsit următoarea țintă: recenta văduvă Betty McLeish (Helen Mirren) care a moștenit milioane de dolari… iar Roy intenționează să pună mâinile pe toată averea. Încă de la prima întâlnire, Roy începe să o controleze pe Betty cu trucurile sale de manipulare, iar Betty, care pare destul de încântată de el, se lasă purtată de val. Însă, de data aceasta, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, pe un teren minat, în care miza crește de la o clipă la alta, iar trădările expun noi pericole.

Tvr 1

22:10 Vulturul roşu (Acţiune, 2011). Cu: David Janer, Javier Gutierrez.

O întâlnire între liderii marilor puteri ai vremii – Franţa, Anglia, Portugalia şi Spania – devine un pretext pentru invadarea regatului spaniol şi sechestrarea regelui Filip IV. Dar conspiraţia va fi dejucată cu ajutorul eroului justiţiar poreclit Vulturul Roşu, care nu ezită să-şi rişte viaţa pentru a-şi apăra regele şi ţara.

ProCinema

20:30 Fereastra secretă (thriller 2004). Cu John Turturro, Johnny Depp.

Deși știe că ar trebui să fie în fața calculatorului scriind o carte nouă, sau cel puțin să își plimbe câinele pe malul lacului strălucitor de lângă cabana sa modestă, autorul de succes Mort Rainey (Johnny Depp) doarme pe canapeaua sa preferată până la 16 ore pe zi. Trece printr-un divorț dureros și tot ceea ce se referă la separare a devenit complicat și neplăcut. L-a secat de energie și i-a îndepărtat creativitatea, transformându-l într-un exemplu monumental de blocaj scriitoricesc, făcându-l incapabil chiar și să alcătuiască o propoziție.Apoi, când se pare că lucrurile nu au cum să se mai înrăutățească, un străin cu probleme psihice, John Shooter (John Turturro) apare în pragul ușii sale și îl acuză pe Rainey de plagierea unei povestiri care îi aparține și cere daune. În ciuda eforturilor lui Rainey de a aplana conflictul, Shooter devine din ce în ce mai insistent și mai ostil, sugerând o soluție legală stranie care ar putea include o crimă cu sânge rece.Inclus cu forța într-un joc psihologic de-a șoarecele și pisica, Rainey descoperă că este mai viclean și mai hotărât decât și-ar fi imaginat. La final, își dă seama că alunecosul Shooter îl cunoaște mai bine decât se cunoaște el însuși.

Warner Tv

19:15 Călătorie spre centrul Pământului (aventură 2008). Cu Brendan Fraser.

Vulcanologul Trevor descopera intr-un exemplar al romanului „Calatorie spre centrul Pamantului” note lasate de fratele sau, disparut intr-o expeditie. Trevor urmeaza instructiunile si pleaca in Islanda, alaturi de Sean, nepotul sau, si Hannah, o cercetatoare. Cei trei cad intr-o groapa care-i duce spre centrul Pamantului, unde vor intalni o multime de creaturi infricosatoare, printre care si un Tiranozaur.

Deja ai votat!