Recomandări, joi 25 noiembrie

Tvr 2

21:10 Capcană infernală (Thriller 2020) Cu: Annie Heise, Brytnee Ratledge, Tristan Thomas.

Ca să depăşească trauma morţii logodnicului ei, Taylor se mută în alt oraş şi se angajează bonă în casa unui cuplu bogat, ocupându-se de fetiţa lor de opt ani. John şi Alessandra sunt solitari, iar ciudăţeniile lor îi dau de bănuit lui Taylor, care începe să creadă că cei doi ascund lucruri sinistre. Mai mult decât atât, ea trebuie să descopere care sunt aceste secrete, ca să scape cu viaţă din casa lor.

 

FilmNow

21:50 Prizonieri (2013 Thriller) Cu Jake Gyllenhaal, Viola Davis

trăiește cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani și prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaților nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat. Pe măsură ce timpul trece, șansele de supraviețuire ale micuțelor scad, iar poliția nu are o pistă clară. Așadar, Dover decide să acționeze de unul singur. Până unde este dispus să ajungă un tată disperat să-și salveze copilul, rămâne să descoperiți urmărind filmul Prizonieri.

 

ProTV

00:00  Vacanţă cu surprize (comedie 2014) Cu Billy Connolly, Rosamund Pike,David Tennant.

O vacanta de familie care nu decurge dupa plan. Parintii sunt in pragul separarii, dar pleaca impreuna cu copiii intr-o vacanta in Scotia. Bunicul este bolnav, asa ca nu vor sa-i dezvaluie adevarata stare de fapt dintre ei. Dar copiii impartasesc cu inocenta totul.

 

Hbo

20:00 Galeria inimilor frânte (Comedie 2020) Cu: Geraldine Viswanathan, Dacre Montgomery, Utkarsh Ambudkar, Molly Gordon, Phillipa Soo

Uneori păstrăm în suflet și în sertare amintiri din relațiile anterioare, dar ce se întâmplă când această colecție ajunge să ne bântuie și astfel ne împiedică să ne vindecăm rănile și să ne deschidem inima pentru noi relații?
Lucy (Geraldine Viswanathan) știe prea bine ce înseamnă suferință din amor. A adunat în timp atâtea suveniruri, care o țin captivă emoțional în fosta relație cu Max, chipeșul curator al unei galerii de artă. Vulnerabilă, neîncrezătoare, se închide în cameră cu zilele. Noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă în lume. Dar cum să avanseze cu optimism spre viitor când este încă atât de legată de trecut?
Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaște pe Nick (Dacre Montgomery), un tip care îi tot iese în cale. Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecția ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunțe la obiectele care-i amintesc de relațiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstrușnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiți în dragoste, ca și ea – “Galeria inimilor frânte”. Și ce loc mai bun de a le etala decât recepția viitorului hotel al lui Nick, care oricum trebuie decorată?!
În timp ce lucrează împreună la acest proiect, idila se înfiripă, dar revenirea lui Max în scenă o pune la grea încercare.

Deja ai votat!