Recomandări, miercuri 24 noiembrie

Tvr 2

21:10 Distracţie la rece (Comedie 2001) Cu: Jason London, A.J. Cook, Zack Galifianakis.

Rick şi prietenii lui, o gaşcă de tineri pasionaţi de schi şi snowboarding, trăiesc şi lucrează într-o mică staţiune montană din Alaska. Şeful lor, „Papa” Muntz, era la fel de amator de distracţii ca şi ei, dar moartea lui neaşteptată a schimbat lucrurile. Moştenitorul complexului are de gând să vândă întreaga proprietate, care va fi transformată într-o staţiune de lux, iar angajaţii vor fi concediaţi. Evident, Rick şi amicii lui încearcă să se opună proiectului şi reuşesc să creeze şi mai multe încurcături!

 

Cinemax

21:00 Dragostea costă! (Comedie, 2003) Cu: George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Geoffrey Rush, Cedric the Entertainer, Edward Herrmann

Dragostea costa este o comedie romantica avand in prim plan un barbat care castiga la curte (de justitie) si o femeie care face curte pentru a castiga.
George Clooney este Miles Massey, un avocat specializat in divorturi, care are de toate – uneori chiar de doua ori mai mult. In ciuda unei impresionante liste de clienti, a respectului celor din jur si a unui contract pur si simplu de neclintit („prenuptialul lui Massey”) care-i poarta numele, Massey se afla intr-un moment critic al vietii sale. In urma numeroaselor succese, plictiseala a pus stapanire pe el si de aceea se afla in cautarea unor noi provocari.
Totul se schimba atunci cand Miles intalneste un adversar pe masura. Este vorba de Marylin Rexroth (Catherine Zeta-Jones), viitoarea fosta sotie a lui Rex Rexroth (Edward Herrmann), un om foate bogat care este totodata clientul lui Miles. Cu ajutorul inspectorului Gus Petch (Cedric The Entertainer), Marylin vaneaza averea lui Rex, dorind sa obtina cat mai mult de pe urma divortului. Insa nu se va alege cu nimic si asta datorita calitatilor de avocat de care da dovada Miles.
Fara a iesi definitiv din carti, Marylin planuieste sa-si ia revansa si pentru a-si duce planul la bun sfarsit, se casatoreste rapid cu Howard Doyle (Billy Bob Thornton), un magnat al petrolului. Miles si asociatul sau, Wrigley (Paul Adelstein), se angreneaza involuntar intr-un joc foarte complicat impotriva lui Marylin. Tactici secrete, deceptii si o atractie evidenta sunt principalele ingrediente ale unei clasice lupte intre sexe.

 

Antena 1

00:30 Apocalipsa (actiune 1999) Cu: Arnold Schwarzenegger, Kevin Pollak, Robin Tunney, Gabriel Byrne

Cînd se vor împlini cei o mie de ani Satana va fi dezlegat si va iesi din temnita lui”. APOCALIPSA 20:7. Orasul New York, anul 1979. Într-un spital din Manhattan se naste o fetita. În aceeasi zi într-o catedrala mareata din Vatican, un tînar prelat îl anunta pe Papa de nasterea copilului. De secole lumea se temea de nasterea fetitei. Mai mult decît atît prezicerea Bibliei s-a adeverit: copilul, Christine, poarta înca de la nastere semnul anti-Christ-ului si a fost aleasa pentru împreunarea cu diavolul. Dupa ce a fost supusa unui botez neortodox la morga spitalului, ea a fost redata mamei sale ca si cînd nimic nu s-ar fi întîmplat. Dar lucrurile erau departe de a fi normale. Inevitabila numaratoare inversa catre Judecata de Apoi tocmai începuse.

 

Hbo

20:00 Vrăjitoarele (Aventuri 2020) Cu: Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci, Jahzir Bruno, Kristin Chenoweth

Povestea are în centru un băiat de şapte ani, care dă peste un complot al vrăjitoarelor ce ameninţă să lase întreaga lume fără copii. Ajutat de bunica lui, băiatul porneşte la o vânătoare de vrăjitoare în toată regula şi încearcă să le demaşte înainte de a fi prea târziu. Va fi transformat în șoarece, dar primește ajutorul neprețuit al bunicii.

Deja ai votat!