spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăProgram TVRecomandări, marţi 30 noiembrie

Recomandări, marţi 30 noiembrie

Tvr 1

21:10 Triunghiul morţii ( Dramă 1999) –  Partea I. Cu: Ilinca Goia, Valentin Teodosiu, George Alexandru, Sergiu Nicolaescu.

Reconstituirea luptelor purtate de armata română împotriva ocupanților germani în Primul Război Mondial, în localitățile Mărăști, Mărășești și Oituz. Pe lângă impresionantele scene de luptă, filmul capătă consistenţă în primul rând datorită a două personaje – mareşalul Averescu (Sergiu Nicolaescu) şi Ecaterina Teodoroiu (Ilinca Goia) – şi surprinde în întregime contextul social şi politic al acelor vremuri.

Tvr 2

09:30 Bernie, un delfin special  (Film de aventuri 2018). Cu: Lola Sultan, Logan Allen, Kevin Sorbo. Pentru Kevin şi sora lui mai mică, Holly, nu există distracţie mai mare decât să urmărească joaca delfinilor dintr-un mic golf aflat în apropierea casei lor din Florida. Copiii au chiar şi un delfin preferat, pe care l-au botezat Bernie şi cu care au învăţat să comunice. Însă, într-o zi, Bernie dispare în mod misterios. Kevin şi Holly încep să facă cercetări şi, astfel, descoperă că pe plaja lor iubită se va construi un mare complex care ameninţă animalele sălbatice din zonă.

 

ProCinema

22:30 Scandalul Larry Flint (drama, biografie 1996). Cu Woody Harrelson

Filmul redă povestea lui Larry Flynt, americanul care a fondat revista pentru adulți „Hustler”, o apariție ce ignoră moralitatea societății și nu ține cont de niciun tabu. Acuzați din toate direcțiile, Flynt, împreună cu avocatul său, încearcă să apere nu numai revista, care i-a adus celebritatea, dar și dreptul de liberă exprimare într-o țară democratică. Regizat de cineastul ceh Milos Forman („Zbor deasupra unui cuib de cuci”), și scris de Larry Karaszewski și Scott Alexander („Ed Wood”), „People vs. Larry Flynt” a strâns aprecierile criticilor, dar și ale publicului din întreaga lume.

 

Hbo

21:50 Lunetistul american (Acțiune 2014). Cu: Bradley Cooper, Sienna Miller, Jake McDorman, Luke Grimes, Keir O’Donnell.

Regizorul Clint Eastwood revine din ianuarie în cinematografe cu filmul de acțiune „Lunetistul American”. Rolul principal îl prezintă pe Bradley Cooper în interpretarea lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A. Chris este trimis în Irak cu unica misiune de a-și proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acuratețea țintei sale a salvat multe vieți, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preț pe capul său și l-au transformat în țintă râvnită pentru insurgenți. Cu toate dramele războilui, Chris se mai lovește și de datoria de a fi soț și tată model pentru familia care îl așteaptă acasă.În ciuda pericolului și a dorului de casă, militarul duce la bun sfârșit patru misiuni de război, în care nu-și lasă în urmă niciun camarad. Totuși, odată ajuns lângă soție și copii, își dă seama că traumele de pe câmpul de luptă nu îi vor da pace niciodată.

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer fragmentat
19.5 ° C
19.6 °
18.9 °
54 %
3.7kmh
54 %
mie
17 °
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...