vineri, martie 29, 2024
AcasăProgram TVRecomandări, miercuri 01 decembrie

Recomandări, miercuri 01 decembrie

Filmnow

23:25 Atlasul norilor  (2012 Aventuri). Halle Berry, Hugh Grant, Hugo Waving, Jim Sturgess, Susan Sarandon, Tom Hanks. Unul din cele mai așteptate filme ale finalului lui 2012 a fost ATLASUL NORILOR, rezultat al muncii de echipă a reputaților cineaști Lana Wachowski, Tom Tykwer și Andy Wachowski. O dramă intensă și impresionantă, ATLASUL NORILOR explorează impactul consecințelor pe care le au asupra oamenilor acțiunile lor, de-a lungul trecutului, prezentului și viitorului. Povestea urmărește evoluția unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaș într-un erou, modelându-se prin acțiune, mister, dramă și romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluție la sute de ani distanță în viitor.

Tvr 2

09:30 Prieteni fără grai (Film de aventuri, 1969). Cu: Tony Kramreither, Dorin Dron, George Mihăiţă, Ernest Maftei, Draga Olteanu-Matei.

Alex şi Carlo s-au cunoscut în timp ce erau în închisoare şi au rămas prieteni. Când Carlo îşi vizitează prietenul, în mintea celor doi se înfiripă un plan: să-l omoare pe Vincent, fratele soţiei lui Alex, şi pe cei doi copii ai săi (Johny şi Dana), pentru a pune mâna pe averea acestuia. Planul lor pare să funcţioneze: Vincent suferă un „accident” de maşină, iar Johny, urmărit de cei doi bărbaţi, cade de pe un deal în râul din apropiere. Singura piedică în faţa îmbogăţirii lor rămâne Dana, care are doar câteva luni, omorârea micuţei devenind o simplă formalitate. Lucrurile nu vor sta însă chiar ala, pentru că viaţa băiatului este salvată de doi câini, care ulterior o vor „răpi” pe micuţă.

 

Cinemax

18:55 Everest (Aventuri 2015). Cu: Jason Clarke, Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright.

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, Everest este povestea adevărată a două expediții diferite care i-a forțat pe participanți să-și testeze limitele atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniștii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea și obsesia lor de o viață – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contra cronometru pentru supraviețuire.

Tvr 1

21:10 Triunghiul morţii ( Dramă 1999) – Partea a doua. Cu: Ilinca Goia, Valentin Teodosiu, George Alexandru, Sergiu Nicolaescu.

Reconstituirea luptelor purtate de armata română împotriva ocupanților germani în Primul Război Mondial, în localitățile Mărăști, Mărășești și Oituz. Pe lângă impresionantele scene de luptă, filmul capătă consistenţă în primul rând datorită a două personaje – mareşalul Averescu (Sergiu Nicolaescu) şi Ecaterina Teodoroiu (Ilinca Goia) – şi surprinde în întregime contextul social şi politic al acelor vremuri.

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta Consiliului Județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...