Recomandări, joi 02 decembrie

Antena 1

23.30 Ochi de vultur (actiune/thriller 2008). Cu: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Billy Bob Thoronton.

Jerry Shaw si Rachel Holloman sunt doi straini adunati laolalta de un apel telefonic misterios al unei femei pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o. Necunoscuta ii ameninta pe Rachel si Jerry ca le ia viata lor si familiilor lor, fortandu-i astfel sa intre in jocuri periculoase si in situatii limita, urmarindu-le fiecare miscare prin intermediul unor dispozitive care astazi fac parte din cotidian si se gasesc pana si in supermaket-uri. Vine momentul in care situatia escaladeaza, iar cei doi oameni absolut obisnuiti devin cei mai cautati oameni din tara, care acum trebuie sa descopere impreuna ce se intampla cu adevarat, ce este in spatele acestui joc. Luptandu-se pentru viata lor, cei doi devin pionii unui inamic fara chip ce pare sa dispuna de puteri nelimitate, si care manipuleaza totul.

Tvr 2

21:10 Arca vieţii (Dramă 2015). Cu: David Threlfall, Joanne Whalley, Ashley Walters

Dramă – bazată pe povestea biblică despre Noe şi arca sa.

La îndemnul unui înger, fermierul Noe plănuieşte să construiască o arcă în mijlocul deşertului, pentru a-şi salva familia şi comunitatea dintr-un potop distrugător. Dar sarcina pare imposibilă, mai ales că fiii săi refuză să-l creadă şi să-l ajute. Deşi batjocorit şi umilit, Noe nu se îndoieşte de propria-i credinţă şi de menirea dată de Dumnezeu.

Cinemax

21:00 Gol pușcă (Comedie 1997). Cu: Robert Carlyle, Tom Wilkinson, Mark Addy, Lesley Sharp, Emily Woof.

Sase someri din Sheffield vor sa termine cu saracia si se hotarasc sa faca strip-tease. Formatia lor se vrea o varianta Yorkshire a celebrei trupe Chippendales. O comedie britanica, usor de recunoscut dupa atmosfera si dupa limbaj dar cu un umor foarte spumos, necaracteristic englezilor.

Hbo

23:45 Tigru și dragon (Acțiune 2000). Cu: Yun-Fat Chow, Michelle Yeoh, Ziyi Zhang, Chen Chang, Pei-Pei Cheng.

Din negura timpului vine o poveste despre curaj, decepție și destin, povestită la încrucișarea vieților a două femei aflate în luptă cu destinele lor. Războinicul legendar Li Mu Bai (Chow Yun-Fat) și frumoasa Yu Shu Lien (Michelle Yeoh), o femeie luptătoare suferă din cauza iubirii nedeclarate. El este de neînvins; ea, superb înzestrată și cea mai apreciată femeie războinică din țara sa. Amândoi au căutat să facă dreptate poporului lor în detrimentul împlinirii personale.

Deja ai votat!