vineri, aprilie 19, 2024
AcasăProgram TVRecomandări vineri, 3 decembrie

Recomandări vineri, 3 decembrie

Warner tv

20:25 Striptease (comedie 1996) Cu Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante.

Bazat pe un roman de Carl Hiaasen, filmul a aratat-o in premiera pe frumoasa Demi, asa cum numai Bruce Willis o mai vazuse pana atunci. Acesta este principalul motiv pentru care s-a bucurat de o impresionanta galerie masculina. Pentru femeile care s-ar fi putut simti putin complexate, invidioase si furioase pe sotii lor, regizorul a folosit o alta abordare: doamnelor, urmariti povestea induiosatoare a unei mame care lupta pentru fiica sa. Asa ca, in final, toata lumea a fost impacata, iar filmul s-a vandut mai mult decat bine. Demi interpreteaza rolul lui Erin (Demi Moore) care tocmai a divortat de Darrell (Robert Patrick), pierzand astfel custodia fiicei sale, Angela (interpretata de Rumer Willis, fiica din realitate a actritei). Impresionat de zilele de glorie ale fostului fotbalist, judecatorul se pronunta in favoarea fostului sot, ceea ce o determina pe Erin sa lupte pentru a-si recastiga copilul.

Cinemax

21:00 Podul spionilor (Dramă 2015) Cu: Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan, Alan Alda, Scott Shepherd

Podul la care face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest și centrul orașului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor” în ani ’60, când serviciile secrete ale sovieticilor și ale americanilor schimbau prizonieri în numita locație.
Bridge of War – după un scenariu semnat de Matt Charman, recris de Joel și Ethan Coen – spune povestea primului schimb de prizonieri făcut pe pod, dar și a încercărilor avocatului James Donovan (Tom Hanks) de a negocia eliberarea pilotului Francis Gary Powers după ce avionul său a fost doborât pe teritoriul Uniunii Sovietice.Așadar, este vorba despre un thriller dramatic amplasat pe fundalul unei serii de evenimente istorice. „Bridge of Spies” spune povestea lui James Donovan (Hanks), un avocat din Brooklyn care se trezește aruncat în centrul Războiului Rece, când CIA îl trimite cu sarcina aproape imposibilă să negocieze eliberarea unui pilot american U-2 capturat. Scenariștii Matt Charman, Ethan Coen și Joel Coen transformat această experiență remarcabilă din viața lui Donovan într-o poveste inspirată din fapte reale, ce surprinde esența unui om care riscă în această călătorie.

FilmNow

20:00 Dragoste şi alte dependenţe (2010 Romantic) Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Judy Greer

Bazată pe cartea autobiografică „Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman” a autorului Jamie Reidy, comedia romantică „Love and Other Drugs” explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii ’90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii și idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambițios și o artistă rebelă. Maggie Murdock (Anne Hathaway) este o tânără independentă, sexy, inteligentă, deschisă la minte și nonconformistă, care nu permite niciunui obstacol să-i stea în cale și care este sceptică cu privire la dragoste, mai ales că a fost diagnosticată cu maladia Parkinson în primul stadiu de evoluție.

Fără să muncească prea mult, dar dispunând de capacitate de persuasiune și de un farmec irezistibil ce îl ajută să cucerească toate femeile, fie că sunt doctore, asistente medicale sau cliente, Jamie Reidy (Jake Gyllenhaal) este un as în domeniul vânzărilor de medicamente. Numai că întâlnirea cu Maggie și modul în care evoluează relația lor îl iau prin surprindere pe Jamie și îi schimbă ordinea priorităților în viață. Relația îi ajută pe amândoi: Maggie luptă mai ușor cu boala, iar Jamie învață ce înseamnă iubirea adevărată și nu mai pune munca pe primul plan.

ProCinema

20:30 Legenda călăreţului singuratic (actiune 2013) Cu Johnny Depp,Helena Bonham Carter, Armie Hammer.

Povestea legendarului călăreț singuratic începe cu un grup de ranger-i texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiți conduse de Butch Cavendish. Prinși în ambuscadă de răufăcători, ranger-ii sunt uciși, dar un supraviețuitor este salvat de un indian comanș pe nume Tonto (Johnny Depp). Deși la început Tonto nu are încredere în cel pe care l-a salvat, acesta va dovedi curând că în Texas poate domni nu lăcomia și corupția, ci dreptatea.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...