Recomandări sâmbătă, 4 decembrie

Antena 1

22.00 Familie de-a gata ( comedie/drama 2018) Cu: Rose Byrne, Mark Whalberg, Joan Cusack

Când Pete și Ellie decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie.

 

Tvr 1

15,30 Lumea lui Po (Dramă  2016) Cu: Julian Feder, Christopher Gorham, Kaitlin Doubleday.

Moartea soţiei îl lasă pe David Wilson nu doar fără partenera de viaţă, ci şi fără mama băiatului lor, Patrick, poreclit Po, în vârstă de 12 ani. Po e un copil sensibil şi inteligent, dar are o formă de autism care-l împiedică să-şi comunice suferinţa prin care trece după pierderea mamei. În scurt timp, David nu mai reuşeşte să facă faţă şi slujbei dificile, şi relaţiei la fel de complicate cu fiul lui. Po se retrage puţin câte puţin într-o lume imaginară, în care se simte protejat şi „normal”, iar David riscă să-l piardă şi pe el pentru totdeauna.

 

Tvr 2

20,10 Casanova ( aventuri 2005) Cu: Heath Ledger, Jeremy Irons, Sienna Miller, Oliver Platt. Giacomo Casanova este cel mai faimos seducător al lumii. Se spune că nicio femeie nu-i poate rezista, iar aventurile sale legendare sunt ilustrate în teatrele de marionete de pe străzile Veneţiei. Şi totuşi, pentru prima oară în viață, Casanova se vede respins de o frumoasă venețiană, pe nume Francesca. Printr-o serie de deghizări istețe și planuri complicate, Casanova încearcă din răsputeri să se apropie de Francesca, intrând într-un joc periculos, căci capii bisericii catolice abia aşteaptă să-l acuze de erezie.

 

FilmNow

21:35 Expresul zăpezii  (2013 Acţiune) Ed Harris, Jamie Bell, John Hurt, Tilda Swinton.

În viitorul apropiat, un experiment destinat să micșoreze efectele încălzirii globale aruncă Terra într-o nouă epocă de gheață și ucide aproape toate ființele vii. Singurii supraviețuitori umani sunt călătorii din Snowpiercer, un tren gigantic pus în mișcare de un motor revoluționar. La bord este proclamat un strict sistem de clase sociale, cu elita spre capătul din față al trenului, iar cei săraci în capătul opus. În anul 2031, cei defavorizați se pregătesc de revoluție…

Deja ai votat!