Recomandări duminică, 5 decembrie

Antena 1

22.30 Misiune imposibila: Natiunea Secreta (actiune 2015) Cu: Tom Cruise, Paula Patton, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Jeremy Renner

Odată cu dezmembrarea unității IMF și cu Ethan rămas fără sprijin oficial, echipa se confruntă acum cu o rețea de agenți extrem de bine pregătiți numită Sindicatul. Acești agenți operativi sunt deciși să creeze o nouă ordine mondială printr-o serie de atacuri teroriste din ce în ce mai agresive. Ethan își adună echipa și își unește forțele cu Ilsa Faust, agent britanic renegat, care e posibil să fie membră a Națiunii Secrete, sau poate nu… Așa începe cea mai imposibilă misiune de până acum a lui Ethan Hunt.

 

Tvr 2

20:10 Vânătoarea de vulpi (Dramă 1980) Cu: Mitică Popescu, Mircea Diaconu, Gheorghe Cozorici, Valeria Seciu.

În anii ’50, într-un sat românesc, ţăranul Năiță Lucean se opune cu încăpăţânare colectivizării, prin toate tertipurile. Simte instinctiv că acest lucru nu-i poate aduce decât rău, odată ce ar ceda statului pământul și vitele crescute cu atâta efort. Singura certitudine pe care o are este proprietatea unui pământ insuficient și neroditor. Deși ține cu dinții de aceasta, ideea binelui colectiv îi este impusă prin forță.

 

ProCinema

22:15  Hacker (actiune 2015) Cu Chris Hemsworth,Viola Davis.

Agențiile secrete din SUA și China sunt disperate când în peisajul infracțional mondial își face apariția un infractor cibernetic deosebit de periculos. Oricâte operațiuni de prindere organizează autoritățile, acesta le scapă încontinuu printre degete. Cu ajutorul unui celebru hacker condamnat la 15 ani de închisoare, Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth), agenții vor face un adevărat slalom mondial, de la Chicago la Hong Kong și din China în Jakarta, în urmărirea celui care amenință siguranța întregii lumi.

 

Cinemax

22:30 Tăișul gloriei (Comedie 2007) Cu: Will Ferrell, Jon Heder, Amy Poehler, Will Arnett, Jenna Fischer.

Probabil ca nicaieri nu este mai evidenta in sport legatura dintre performanta si eleganta decat in arena campionatului mondial de patinaj artistic pe perechi – ridicarile, sariturile, piruetele. Punctajul maxim este obtinut din combinatia de forta si experienta, curaj si arta, musculatura si rafinament. Este o lume eleganta, un univers rafinat, un loc nobil populat de crème de la crème a elitei patinajului. Sau cel putin asa ar fi trebuit sa fie…Cand laudarosul Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) intra pe patinoar, el este vedeta, alunecand usor pe gheata si lasand in urma lui tipetele fanelor sale. Un fan infocat al lui MacElroy descopera o chichita – cei doi au fost suspendati din concursurile individuale. Dar exista si categoria perechi. Pentru a patina din nou, tot ce au de facut Chazz si Jimmy este sa lase de-o parte divergentele din trecut si sa-si uneasca fortele – astfel sa devina prima pereche barbat/barbat din istoria patinajului artistic care sa concureze la proba de perechi a acestui sport.

 

Deja ai votat!