Recomandări, miercuri 8 decembrie

Tvr 2

21,10  În noaptea blândă (Dramă 2017) Cu: John Hurt, Charles Dance, Sofia Helin, Max Brown.

Dramă. Conştient că boala de care suferă nu-i mai lasă mult timp de trăit, Ralph, un scenarist faimos, încearcă să se reapropie de fiul lui, Michael, cu care n-a avut niciodată o relaţie prea bună. Şi, mai presus de orice, îşi doreşte să treacă demn “în noaptea blândă”, fără a deveni o povară pentru soţia lui mai tânără, Anna.

 

Antena 1

00.00 Cum sa faci ca s-o desfaci ? (comedie romantică 2017) Cu: Reese Winterspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Candice Bergen, Nat Wolff

Alice Kinney, recent separată de soțul ei, decide să înceapă o viață nouă și se mută înapoi în orașul său natal, Los Angeles, împreună cu cele două fetițe ale ei. În seara aniversării celor 40 de ani, Alice cunoaște trei tineri cineaști aspiranți care aveau nevoie disperată de un loc unde să locuiască. Ea acceptă ca cei trei să locuiască temporar în casa ei de oaspeți, dar acest aranjament va avea urmări neașteptate. Noua “familie” a lui Alice, dar și noua ei idilă romantică amenință să se transforme într-un dezastru când aceasta se trezește la ușă cu fostul ei soț, care s-a întors cu bagaje cu tot să reia relația întreruptă.

 

Cinemax

22:40 Terminalul de sud (Dramă 2019) Cu: Ramzy Bedia, Amel Brahim-Djelloul, Slimane Dazi, Salim Ameur-Zaïmeche, Nabil Djedouani.

O dubă cu pasageri este atacată la ceea ce trebuia să fie un punct de control militar. Un jurnalist este împușcat în ușa propriei case. Oamenii sunt răpiți de infractori mascați… rutina zilnică a devenit un infern din cauza confruntărilor dintre guvern și disidenți. În ciuda tensiunii din ce în ce mai mari care l-a făcut să înceapă să bea, în ciuda conflictelor dintre el și soția lui, în ciuda amenințărilor, un doctor hotărăște să rămână fidel jurământului lui Hipocrate și să-și continue munca de la spital. Dar neutralitatea este imposibilă într-o țară aflată în război unde tratarea sau neglijarea unui pacient îl poate costa viața.

 

FilmNow

21:35 Executantul (2017 Acţiune) Jon Bernthal, Lake Bell, Nikolaj Coster-Waldau

În sudul Californiei, Jacob Harlon, broker de succes, împreună cu Kate și fiul lor Joshua, formează o familie obișnuită. Viața lor însă urmează a se schimba dramatic și total, după ce într-o seară ies la un restaurant împreună cu o familie prietenă. După cina stropită cu câteva pahare de vin, la întoarcerea spre casă, sunt implicați într-un accident de mașină, la ignorarea culorii roșii a semaforului. În urma accidentului, Tom, prietenul lui Jacob, moare, și Jacob este condamnat la șapte ani de temniță. Anturajul din pușcărie îl schimbă însă foarte mult pe Jacob, astfel încât dintr-un tip normal, obișnuit, ajunge să devină un infractor înrăit ce dă dovadă de multă violență, dar și inteligență în același timp. Tot ce face el în închisoare, dar și afară atunci când e eliberat, are un scop pe care îl urmează, și așa cum se spune, scopul scuză mijloacele.

 

Deja ai votat!