Recomandări, joi 9 decembrie

Antena 1

23.30 Fratia hotilor (acţiune 2018)

Cu: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine.

 

Tvr 2

21,10 Căile iubirii (Dramă 2013) Cu: Breann Johnson, Glen Powell, Bill Paxton.

Dramă, adaptare a nuvelei “Francois le Champi” de George Sand. Într-un orăşel din Texas, un tânăr cuplu de fermieri – Maddie şi Carl – îl ia în grijă pe Francis, un copil orfan care-şi doreşte cu disperare o familie. Maddie se ataşează imediat de băiatul harnic şi cuminte, încercând să compenseze prin blândeţe comportamentul adesea brutal al soţului ei. Anii trec, Francis se transformă într-un tânăr chipeş şi responsabil, iar relaţia apropiată dintre el şi Maddie începe să-i stârnească bănuieli lui Carl. Confruntat cu acuzaţii mincinoase, Francis e nevoit să plece de la fermă pentru a salva reputaţia lui Maddie şi încearcă să-şi croiască propriul său drum, dar ştie că inima i-a rămas acasă.

 

Hbo

20:00 Căpitanul Phillips (Dramă 2013) Cu: Tom Hanks, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman, Faysal Ahmed, Mahat M. Ali.

Tom Hanks este căpitanul Richard Phillips, a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de pirații somalezi în anul 2009, devenind prima navă de transport americană capturată de pirați în ultimele două secole. Filmul regizat de Paul Greengrass prezintă evenimentele tragice petrecute la bordul navei și încercările disperate ale armatei SUA de a salva echipajul condus de căpitanul Phillips. La baza filmului se află cartea acestuia, “Datoria unui căpitan: Pirați somalezi, soldați americani și zile periculoase pe mare”.

 

FilmNow

21:35 Secretul (2015 Thriller) Dean Norris, Julia Roberts, Nicole Kidman

O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent. Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.
Trecutul și prezentul se întrețes pe măsură ce misterul își arată profunzimi din ce în ce mai sumbre, iar granițele dintre dreptate și răzbunare sunt tot mai neclare. Apare, așadar, întrebarea: cât de departe ar merge cineva pentru a îndrepta un rău inexplicabil?

Deja ai votat!