Recomandări vineri, 10 decembrie

Warner tv

23:05 Christine: maşina ucigaşă (horror 1983) Cu Keith Gordon, Alexandra Pau.

Un mit american devine un fioros cosmar pe patru roti si paradisul iluzoriu infern… Christine: o bizara si cutremuratoare idila magica, o tandra si salbatica relatie erotica intre un vechi automobil si tanarul lui posesor, o poveste de dragoste stranie cu deznodamant catastrofal, in care seductia, gelozia si razbunarea ating intensitati monstruoase si ucigase.

Tvr 1

22,10 Prădătorii (acţiune 2016) Cu: Christopher Meloni, Bruce Willis, Dave Bautista

O echipă de agenţi FBI investighează un jaf armat violent petrecut la una dintre băncile din Cincinnati ale magnatului financiar Hubert. În curând, alte câteva bănci Hubert sunt atacate în acelaşi mod. Agentul Montgomery, coordonatorul anchetei, descoperă o adevărată conspiraţie financiară şi politică în spatele seriei de jafuri, dar trebuie să lupte în acelaşi timp şi cu propriile sale probleme personale.

ProTv

23:30 Unsprezece plus una (actiune 2004) Cu George Clooney, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones

Dupa ce au impartit prada de 160 de milioane de dolari, fiecare dintre membrii echipei infame a lui Ocean au incercat sa devina cinstiti, sa nu iasa in evidenta si sa duca o viata sub semnul legii… dar acest lucru se dovedeste a fi o provocare, spre dezamagirea sotiei lui Danny, Tess. Atunci cand cineva incalca Regula Numarul Unu a hotilor si ii toarna lui Benedict, viata cinstita nu mai reprezinta o optiune. Acesta vrea cele 160 de milioane de dolari inapoi – cu dobanda.

Cinemax

22:50 Sunetul tăcerii (Dramă 2019) Cu: Peter Sarsgaard, Rashida Jones, Tony Revolori, Austin Pendleton, Bruce Altman.

Peter (Peter Sarsgaard), un om de știință autodidact, lucrează în New York ca „acordor de case” – o profesie unică, specializată, pe care a inventat-o. Clienții lui îl abordează cu probleme precum depresia, anxietatea sau oboseala. După o analiză extensivă a caracteristicilor acustice ale caselor lor, el identifică o combinație sonică – de exemplu un radiator combinat cu o ustensilă de bucătărie – care le schimbă starea. În ciuda scepticismului unora, clienții lui văd rezultate…Până când Peter o întâlnește pe Ellen (Rashida Jones), care suferă de epuizare. După ce concluzia lui inițială se dovedește a fi incorectă, Peter caută în mod obsesiv greșeala pe care a făcut-o.

Deja ai votat!