Recomandări sâmbătă, 11 decembrie

Antena 1

20.00 Singur acasa 2: Pierdut in New York (1992 comedie) Cu: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern.

Kevin McCallister are întreg orașul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiții de doi bani, Harry și Marv despre care s-a dus vestea, au mirosit și ei că e rost de ceva și, lingându-și încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.

 

ProCinema

20:30  Anna Karenina (drama 2012) Cu Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson, Jude Law.

Povestea care a traversat vremurile explorează puterea de a iubi. Suntem în 1874, în societatea înaltă din Rusia imperială. Plină de viață, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-și doresc contemporanii săi: este soția lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang înalt căruia i-a născut un băiețel, iar statutul său social este unul la care alții doar pot visa. După ce primește o scrisoare de la fratele său, afemeiatul Oblonski (Matthew Macfadyen), prin care acesta o roagă să vină să-l ajute să-și salveze căsnicia cu Dolly (Kelly Macdonald), Anna pleacă la Moscova. Pe drum face cunoștință cu contesa Vronskaia (Olivia Williams), pe care o condusese la tren fiul său, galantul ofițer de cavalerie Vronski (Aaron Taylor-Johnson). Când Anna îi este prezentată lui Vronski, între cei doi se produce o atracție instantanee care nu poate, și nici nu va fi ignorată.

 

Tvr 2

20,10 Husarul de pe acoperiş (aventuri 1995) Cu: Juliette Binoche, Olivier Martinez, Gerard Depardieu, Pierre Arditi.

Film de, ecranizare a romanului omonim de Jean Giono. În anul 1832, holera face ravagii în sudul Franţei, unde tânărul husar italian Angelo Pardi, revoluţionar carbonar, s-a refugiat pentru a scăpa de urmăritorii săi austrieci. Din pricina epidemiei, străinii sunt priviţi cu teamă şi alungaţi, dar Angelo este găzduit cu generozitate de Pauline de Theus, o tânără femeie nobilă, al cărei soţ este dat dispărut. Cei doi pornesc împreună într-o călătorie periculoasă, în căutarea soţului lui Pauline, încercând să se ferească de autorităţi şi de cumplita boală.

 

ProTv

13:00  Flicka (aventura 2006) Cu Maria Bello, Alison Lohman,Tim McGraw.

Derulata in mijlocul unor peisaje montane spectaculoase, aceasta poveste despre maturizare este o adevarata sursa de inspiratie si prezinta o distributie de exceptie, intre care starul muzicii country Tim McGraw, Maria Bello si Alison Lohman. incapatanata Katy McLaughlin (Lohman), in varsta de 16 ani, isi doreste sa lucreze la ferma de cai pe care familia ei o are la marginea muntilor. Cu toate acestea, tatal ei, (McGraw), insista ca ea sa termine mai intai scoala. Ca urmare, cand Katy gaseste un mustang pe dealuri, isi propune sa il imblanzeasca si sa demonstreze ca, intr-o buna zi, va fi capabila sa preia ferma aflata in dificultate. Se produce insa o tragedie si va fi nevoie de toata dragostea si forta pe care o poate aduna aceasta familie pentru a-si redobandi speranta, in acest film captivant, induiosator, potrivit pentru orice varsta.

 

Deja ai votat!