Recomandări duminică, 12 decembrie

Antena 1

22.15 Misiune imposibila: Declinul (actiune 2018) Cu: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan, Vanessa Kirby, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin.

Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie… Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș. Alături de aceștia îi vom mai vedea pe Henry Cavill, Angela Bassett și Vanessa Kirby. Regizorul Christopher McQuarrie se întoarce la cârma acestui nou capitol din franciză.

 

Tvr 2

20,10 Semnul şarpelui (Dramă 1981) Cu: Leopoldina Bălănuţă, Ovidiu Iuliu Moldovan, Mircea Diaconu

Dramă. Spre sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, Ecaterina Handrabur, hangiţă într-un sătuc de lângă graniţa cu Ungaria, vrea să se răzbune pe vameşul care a insistat pe lângă jandarmi ca fiul ei Simion să plece pe front. Pentru a-şi duce planul la îndeplinire, ea se aliază cu primarul, reprezentant al nou-instauratei puteri comuniste, şi cu contrabandistul justiţiar Alimandru.

 

ProTv

20:00  Anna (actiune 2019) Cu Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy.

În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere. Într-o zi i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, sub aripa Olgăi (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Curând descoperă că ea însăși este o asasină nemiloasă, în timp ce lucrează sub acoperire ca fotomodel. Dincolo de frumusețea izbitoare a Annei Politova se găsește așadar un secret periculos care o transformă în cea mai letală armă a guvernului, un asasin antrenat să nu-și rateze ținta și să facă față oricărei confruntări. O cursă electrizantă, cu ritm incredibil și acțiune explozivă, „Anna” o aduce în rolul principal pe top-modelul Sasha Luss, alături de o distribuție impresionantă din care fac parte Helen Mirren, Cillian Murphy și Luke Evans.

 

WarnerTv

23:50 Clubul muschetarilor (actiune 1998) Cu Michael Dudikoff, Sylvie Varakine.

Agentul secret, Ben O’Conner, recent pensionat, a dat lovitura in timpul unui joc de pocher in Las Vegas. Ajutati de averea castigata peste noapte, Ben si cei doi prieteni ai sai, niste muschetari ai zilelor noastre, spera sa-si indeplineasca visul de-o viata. Ei isi doresc sa cumpere un club de jazz si blues si, nu in ultimul rand, sa aiba multe femei frumoase. Curand, celor trei muschetari li se alatura tanarul d’Artagnan, al carui tata decedat fusese bun prieten cu ceilalti muschetari. Veteranii il iau sub aripa lor ocrotitoare pe d’Artagnan si-l fac barman la clubul lor devenit in scurt timp celebru. Aici, ei au de-a face cu Crawford, care vrea sa construiasca un cazino pe rezervatia indienilor. Cei patru muschetari, impreuna cu frumoasa printesa indiana, Malila, lupta cu totii impotriva lui Crawford. Actiunea se desfasoara rapid. In cele din urma, dragostea si binele inving fortele raului!

Deja ai votat!