Recomandări, luni 13 decembrie

Tvr 1

22,50 Dincolo de iluzie (Thriller 2017) Cu: Kristanna Loken, Antonio Cupo, Sarai Givaty.

Alice este “scriitor-fantomă” pentru un autor celebru şi lucrează la cea mai recentă carte pe care acesta doar îşi va pune numele. Dar coşmarurile care o bântuie de când a avut un accident grav în Malta, cu un an în urmă, o împiedică pe Alice să scrie. Soţul ei, Max, o convinge să se întoarcă împreună în Malta, în speranţa că va reuşi să-şi depăşească blocajul.

 

Hbo

13:15 S-a născut o stea (Dramă 2018) Cu: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott.

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

 

FilmNow

20:00 Fântâna (2006 Romantic) Rachel Weisz, Sean Patrick Thomas.

O poveste despre dragoste, moarte, suflet si fragilitatea existentei umane. Odiseea unui barbat care se lupta din rasputeri pentru a o salva pe femeia pe care o iubeste. In Spania secolului al XVI-lea, conchistadorul Tomas (interpretat de Hugh Jackman) porneste in cautarea Fantanii Tineretii, careia legenda ii atribuie puterea de a-i face pe oameni nemuritori. In zilele noastre, omul de stiinta Tommy Creo cauta cu disperare o cura pentru cancerul care o macina pe iubita sa sotie, Isabel (interpretata de Rachel Weisz). Calatorind prin spatiul interstelar, in secolul al XXVI-lea, astronautul Tom incearca sa inteleaga misterele care il macinasera vreme de un mileniu. Cele trei istorii converg spre un adevar unic, pe masura ce eroii – in fond, una si aceeasi persoana – isi regasesc pacea sufleteasca in fata vietii, a mortii, a iubirii si a renasterii.

 

ProCinema

22:30  Super party la birou (comedie 2016)

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

Deja ai votat!