Recomandări, marţi 14 decembrie

Warner tv

20:20 Bodyguard (actiune 1992) Cu Whitney Houston, Kevin Costner.

Kevin Costner si Whitney Houston se afla in fruntea acestui film care a avut un imens succes de box-office si a lasat in urma cel putin o melodie celebra – “I will always love you”, remake al originalul cantat de Dolly Parton. Whitney Houston joaca rolul unui superstar din lumea muzicii care incepe sa primeasca telefoane de amenintare si este convinsa sa-si angajeze un bodyguard. Aici intra in actiune Frank Farmer (Kevin Costner), care imediat ce devine garda de corp a celebrei cantarete, instituie un regim de securitate in jurul ei. Fost agent CIA, Costner resimte inca socul neputintei de a-l apara pe presedintele Regan de cel care incercase sa il asasineze (in scenariul original, bodyguardul trebuia sa il apere pe presedintele asasinat Kennedy, la Dallas, dar Costner era prea tanar la ora filmarilor ca acest lucru sa fie plauzibil). Treptat, dar inevitabil, Costner si Huston se indragostesc. Insa, diferentele dintre ei sunt prea mari.

 

NationalTv

21:00 New York Melody (drama 2013) Cu Keira Knightley, Mark Ruffalo

Cel mai recent film al regizorului și scenaristului John Carney (ONCE), BEGIN AGAIN este o comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reușind să creeze împreună o muzică frumoasă. Gretta (Keira Knightley) și vechiul său prieten, Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu și compun muzică împreună. Ei se hotărăsc să plece la New York atunci când el primește o ofertă din partea unei case renumite de discuri. Dar tentațiile pe care le aduce faima îl determină pe Dave să se înstrăineze de Gretta, care rămâne singură și tristă. Viața ei nu se transformă în bine decât când Dan (Mark Ruffalo), care lucrează – cam fără succes în ultima vreme – la o casă de înregistrări, o aude cântând pe o scenă din East Village. El este cucerit pe loc de talentul ei neșlefuit, dar veritabil. Din această întâlnire întâmplătoare izvorăște un portret încântător al unei colaborări ce le va schimba amândurora viața, pe fundalul unei coloane sonore și a unei veri petrecute în New York City. Filmul este produs de către Anthony Bregman de la Likely Story, Tobin Armbrust de la Exclusive Media și Judd Apatow, prin Apatow Productions.

 

Protv

22:15 Preţul răzbunării (actiune 2011) Cu Djimon Hounsou, Kevin Bacon, Ron Smoorenburg.

Curtie Church este angajat de fiul unui cap al unei importante bande din Bangkok pentru a detona un pachet exploziv artizanal asupra câtorva membri dintr-o bandă rivală. Apoi, acesta îl cheamă și inventează o poveste despre o presupusă fiică și îl plătește pentru a o găsi pe fata care – se spune – a fost rapită, drogată și forțată să se prostitueze. Începe un război cu presupușii răpitori ai fetei, iar pentru asta Curtie apelează la un vechi prieten, Jimmy, care este un “protejat” al bandei pe care o urmărește. Mai este ajutat și de o tânără (Mae) care încearcă să-l convingă că el singur nu poate schimba lumea crudă a drogurilor, prostituției și traficului de carne vie din Bangkok. Curtie încearcă s-o ajute pe Mae să scape din acel loc, apelând la Jimmy. Negăsind-o pe presupusa fiică a mafiotului, Curtie acceptă să-l elimine pe șeful bandei și pe mâna sa dreaptă, crezând că astfel orașul și el vor fi mai liniștiți, mai împăcați, însă nu întotdeauna lucrurile ies cum ar trebui.

 

Tvr 1

22,10 Aurul, revoluţia şi bandiţii (Western, comedie 1971) Cu: Franco Nero, Eli Wallach, Lynn Redgrave.

Aventurierul Orlowsky, care se prezintă drept prinţ rus, dar umblă deghizat în preot, află de existenţa unei comori îngropate într-un sătuc mexican uitat de lume. Dar harta se află în posesia banditului Max Lozoya, pe care Orlowsky îl găseşte într-o închisoare din Arizona. Lozoya reuşeşte să evadeze, prin intervenţia ziaristei irlandeze Mary O’Donnell, susţinătoare a revoluţiei mexicane. Cei trei trec graniţa în Mexic, dar parteneriatul lor improvizat nu rezistă mult, căci fiecare vrea comoara pentru sine. Redactor Adriana Vulpe

Deja ai votat!