Recomandări, miercuri 15 decembrie

ProTv

20:30 Uraganul (actiune 2020) Cu Mel Gibson, Kate Bosworth, Emile Hirsch.

O gașcă de hoți planifică un jaf, profitând de sosirea unui uragan. Aceștia vor întâmpina o problemă atunci când poliția încearcă să evacueze toată lumea din clădirea amenințată de uragan.

 

Antena 1

00.00 Indiana Jones si Regatul craniului de cristal (aventuri 2008) Cu: Harisson Ford, Cate Blanchett, Ray Winstone, Jim Broadbent, Shia LaBeouf.

Cea mai noua aventura incepe in desertul de Sud-vest, in 1957 – in toiul Razboiului Rece. Indy si partenerul lui, Mac abia au scapat teferi dupa o confruntare cu agentii sovietici pe un aeroport indepartat. Acum, profesorul Jones s-a intors la Colegiul Marshall – doar ca descopere ca lucrurile stau cum nu se poate mai rau. Prietenul lui apropiat, decanul colegiului, ii explica tacticos cum recentele activitati ale arheologului au devenit obiect de suspiciune, iar guvernul a facut presiuni asupra conducerii universitatii pentru a-l da afara. In drum spre oras, Indiana se intalneste cu tanarul Mutt care ii lanseaza o noua provocare. Daca arheologul il ajuta pe Mutt intr-o problema cu adanci implicatii personale, va putea totodata face o noua si spectaculoasa descoperire: Craniul de cristal din Akator !

 

Tvr 2

21,10 Copilul furtunii (Dramă 2019) Cu: Geoffrey Rush, Finn Little, Jai Courtney, Trevor Jamieson.

Dramă – după nuvela „Storm Boy” a scriitorului australian Colin Thiele. Din biroul său modern din Adelaide, omul de afaceri Michael Kingley se pregăteşte să ia o decizie care ar permite unei companii miniere să distrugă o parte din zona de coastă unde el însuşi a copilărit, în sudul Australiei. Copleşit de amintiri, Michael îşi rememorează copilăria petrecută împreună cu tatăl său într-un sătuc de pe malul oceanului. Viaţa lor, tristă şi izolată după pierderea mamei şi a surorii băiatului, s-a schimbat definitiv în ziua în care Michael – poreclit Storm Boy – a găsit pe plajă trei pui orfani de pelican. Prin îngrijirile lui, micuţele păsări s-au transformat în trei pelicani blânzi şi maiestuoşi, unul dintre ei, botezat Domnul Perceval, devenind cel mai bun şi mai credincios prieten al copilului.

 

Cinemax

19:20 Noaptea magică (Dramă 2021) Cu: Natalia Oreiro, Diego Peretti, Pablo Rago, Esteban Bigliardi, Hernán Jiménez

Din când în când, apare câte un film care ne face să vrem să devenim copii din nou și să savurăm gustul Crăciunului. Acesta nu e însă genul ăla de film. Un ajun pașnic de Crăciun e întrerupt când un hoț intră într-o casă. Când fetița familiei îl confundă cu Moș Crăciun și îi cere să-i îndeplinească lista cu dorințe, acesta o să fie nevoit să facă un miracol care o să-i izbăvească secretele din trecut.

Deja ai votat!