Recomandări vineri, 17 decembrie

TORONTO, ON - SEPTEMBER 09: George Clooney attends the "Suburbicon" premiere during the 2017 Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 9, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by J. Merritt/WireImage)

Protv

23:30 Acum sunt 13 (actiune 2007) Cu George Clooney, Matt Damon, Brad Pitt.

anny (Clooney), Rusty (Pitt), Linus (Damon) si restul veselei gasti specializate in hotii ingenioase se reunesc pentru inca o lovitura. De data aceasta ii ajuta si vechiul lor adversar, Terry Benedict (Andy Garcia), numai ca cei treisprezece nu duc deloc lipsa de inamici. In rolul celui mai important dintre ei este Al Pacino, iar Ellen Barkin interpreteaza rolul unei femei mai in varsta de care se indragosteste inocentul Linus. Cei 13 sunt coordonati tot de maestrul de ceremonii Steven Soderbergh.

Tvr 1

22,10 Arctic (Dramă, 2018) Cu: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smaradottir.

Pierdut în pustietatea arctică după ce avionul pe care-l pilota s-a prăbuşit, Overgard este pe punctul de a fi salvat, după o lungă şi chinuitoare aşteptare. Însă elicopterul salvator se prăbuşeşte şi el printre gheţuri, unica supravieţuitoare fiind o femeie grav rănită şi inconştientă. Overgard îşi dă seama că nu mai poate aştepta în relativa siguranţă a taberei în care se află şi va porni într-o cursă teribilă prin pustiul îngheţat, împreună cu femeia pe care încearcă s-o salveze. „Arctic este o experienţă atât la nivel uman, cât şi cinematografic, Mikkelsen dând forţă imaginilor prin tăria sa constantă. Filmat într-un cadru care emană ostilitate, Arctic este asemenea unui labirint glacial, cu un personaj principal prizonier al luptei cu el însuşi şi cu instinctul său de supravieţuire.

Filmnow

21:35 Interviul (2014 Comedie) Cu James Franco, Randall Park, Seth Rogen.

Acțiunea comediei The Interview îi are în centru pe prezentatorul unui show de televiziune (James Franco) și pe producătorul acesteia (Seth Rogen), care se implică fără să vrea într-un plan ultra-secret de asasinare a premierului nord-coreean.

ProCinema

20:30 Cei patru fantastici (actiune 2015) Cu Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan.

Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegați care se teleportează într-un univers alternativ și plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice. Viețile lor se schimbă ireversibil, iar echipa trebuie să învețe să-și stăpânească noile și uimitoarele abilități și să colaboreze pentru a salva Terra de o teribilă amenințare.

Deja ai votat!