Recomandări duminică, 19 decembrie

SAN SEBASTIAN, SPAIN - SEPTEMBER 25: Actor Arnold Schwarzenegger attends the 'Wonder Of The Sea 3D' photocall at the Kursaal Palace during the 65th San Sebastian International Film Festival on September 25, 2017 in San Sebastian, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Antena 1

23.15 Terminator: Genisys ( actiune/SF 2015) Cu: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke, Jay Courtney, J.K. Simmons.

John Connor, liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată și se creează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezește într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliați surprinzători, inclusiv pe Gardian , inamici periculoși, dar și o nouă misiune: să reseteze viitorul.

 

Tvr 1

15,30 Cei doi gladiatori ( aventuri 1964) Cu: Richard Harrison, Moira Orfei, Mimmo Palmara, Giuliano Gemma. La moartea împăratului Marc Aureliu, pe tron urcă fiul său, Commodus, care se arată mai interesat de petreceri, lux şi lupte de gladiatori decât de soarta imperiului. Dar Aureliu a avut doi fii, gemeni, şi a decis ca unul dintre ei să fie ucis, pentru a împiedica viitoare lupte pentru tron. Senatorul însărcinat cu teribila faptă l-a cruţat, însă, pe celălalt copil, Lucius, care a devenit un brav soldat. Aflându-şi adevărata origine, Lucius porneşte spre Roma pentru confruntarea cu fratele său.

 

ProTv

22:15 La cuţite (comedie 2019). Cu Ana de Armas, Chris Evans, Daniel Craig, Katherine Langford, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Christopher Plummer.

Când renumitul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit fără suflare în conacul său, imediat după cea de-a 85-a sa aniversare, curiosul și glumețul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) este desemnat să investigheze cazul. Între familia disfuncțională a lui Harlan și angajații lui devotați, Blanc jongheaza printre secrete și jocuri de culise pentru a afla adevărul despre crima momentului. Cu o distribuție de elită formată din Chris Evans, Ana de Armaș, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford și Jaeden Martell, filmul „Misterul crimei de la conac” este o enigmă captivantă, plină de umor și intrigă, menită să ţină spectatorul în suspans până la final.

 

Hbo

20:00 Vânătorul de monștri (Acțiune 2020) Cu: Milla Jovovich, Tony Jaa, Ron Perlman, T.I., Diego Boneta.

În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor. Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa), a cărui set unic de aptitudini îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, ea descoperă că acesta este parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman). În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă.

Deja ai votat!