Recomandări, luni 20 decembrie

Tvr 1

22,10 Intrusul ( Thriller 1992) Cu: Kurt Russell, Madeleine Stowe, Ray Liotta.

Michael şi Karen Carr cer ajutorul poliţiei când un hoţ încearcă să le intre în casă. Pete Davis, poliţistul care răspunde la apel, îi ajută să-şi instaleze un sistem nou de securitate şi, treptat, devine un apropiat al familiei. În scurt timp, însă, Davis dezvoltă o obsesie bizară faţă de Karen şi, punând la cale un plan perfid, va încerca să-l îndepărteze definitiv pe Michael.

 

Cinemax

19:20 Cu inima împăcată (Dramă 2019) Cu: Susan Sarandon, Kate Winslet, Mia Wasikowska, Lindsay Duncan, Sam Neill.

O femeie diagnosticată cu o boală în fază terminală își strânge familia în jurul ei pentru un ultim weekend de rămas bun, înainte ca ea să moară.

 

Antena 1

23.30 Fete rele 2 (comedie 2011) Cu: Meaghan Jette Martin, Donn Lamkin, Rhoda Griffis, Jennifer Stone, Maiara Walsh, Nicole Anderson, Claire Holt

Povestea se învârte în jurul unei noi eleve la liceul din oraș, Jo Mitchell. Ea este de acord să se împrietenească cu o fată nu prea populară, Abby, la îndemnul mamei bogate a acesteia, pentru a-i plăti taxele la colegiul unde visează să ajungă. Jo și Abby se răzvrătesc contra „fetelor rele” ale școlii, Mandi, Hope și Chasity.

 

FilmBoxPremium

19:35 Prinde fata (thriller 2002) Cu Julie Zangenberg.

Obstacolele pe care misiunea lui Ida, Sebastian și Jonas le întâmpină sunt multe: trebuie să deschidă o casă de bani aflată la o înalțime de 30 de metri, trebuie să descifreze combinații secrete și trebuie să păcălească un director de bancă. Echipați cu echipament de escaladat, cei trei plănuiesc cel mai îndrăzneț jaf la o bancă din Danemarca.

Deja ai votat!