Recomandări, miercuri 22 decembrie

Warner tv

20:20 Sechestrati în spaţiu (sf 2002). Cu Michael Dudikoff.

O statie spatiala s-a defectat, iar echipajul de la bord, americani si rusi, au ramas blocati inauntru. Este trimis un echipaj de salvare. La intoarcere, cand sa reintre in atmosfera, austronautii constata ca au fost schimbate codurile, ceea ce ii face neputinciosi. Jeffries este pe urmele unui astronaut rus care se pare ca stie ce s-a intamplat cu codurile.

 

Antena 1

23.30 Super party la birou (comedie 2016) Cu: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

Tvr 2

21,10 Trei zile de iubire (drama 2001) Cu: Kristin Davis, Reed Diamond

Andrew şi Beth sunt căsătoriţi de zece ani şi mariajul lor începe să scârţâie, mai ales când apare bănuiala că Andrew ar avea o relaţie cu altă femeie. După o ceartă, chiar în Ajunul Crăciunului, Beth iese din casă şi, lovită de o maşină, îşi pierde viaţa. Din fericire, un înger generos îi oferă lui Andrew şansa de a retrăi ultimele trei zile alături de soţia lui şi de a încerca s-o salveze.

Cinemax

18:05 Culise complicate (Dramă 2019) Cu: Conor Berry, Sean Connor, Grant Robert Keelan, Tara Lee, Kit Clark

Dave este un visător, un viitor magnat care se chinuie să facă un dolar. Hotărât să nu ajungă într-un birou sau într-o fabrică, va face orice ca să evite o slujbă adevărată. Cariera de fotbalist i se termină brusc din cauza unui accidentări, iar, în timp ce își revine în spital, Davie se îndrăgostește de frumoasa Shona. Încercând să o impresioneze pe tânără, Davie descoperă că poate face bani repede promovând spectacole. Alături de prietenul lui, John, un tânăr îndrăzneț priceput la afaceri, și Scott, un tânăr cu talente dubioase, cei trei încearcă diverse scheme și dau greș de cele mai multe ori. Cu mafioți, jocuri, fete și tatăl său pe capul lui, Davie trebuie să se folosească de toate trucurile ca să pună la cale cea mai mare schemă din viața lui sau ar putea fi ultima.

Deja ai votat!