Recomandări, joi 23 decembrie

Antena 1

22.30 Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare (actiune/fantezie/thriller 2013)

Cu: Gemma Arterton, Jeremy Renner

Edward Lewis, un bărbat bogat care nu-şi mai poate dori nimic de la viaţă, întâlneşte întâmplător o femeie de moravuri uşoare, de care se îndrăgosteşte. Tânăra învaţă alături de el cum să se îmbrace, cum să mănânce elegant şi cât de frumoasă este muzica de operă. Dar va dura acest incredibil vis de Cenuşăreasă ?

 

Tvr 2

21,10 O altă şansă (Dramă 2000) Cu: Nicolas Cage, Tea Leoni, Don Cheadle

Jack Campbell e un corporatist însurat cu jobul lui important, un bărbat fără viaţă personală, care a avut cândva şansa marii iubiri, dar a ratat-o alegând cariera şi banii. În ajun de Crăciun, un incident îi schimbă cursul vieţii, când îi ia apărarea unui vânzător, victimă a unei tâlhării. Hoţul se dovedeşte a fi un înger care-l trimite într-un univers alternativ, o viaţă în care Jack ar fi pus pe primul plan familia. În ziua de Crăciun, Jack se trezeşte într-o casă necunoscută, alături de iubita lui de acum 13 ani, cu doi copii, un câine, o maşină veche şi un job fără mari perspective. După şocul iniţial, urmează adaptarea la o situaţie cu totul nouă, dar care, treptat, începe să-i placă şi chiar să i se pară… de neînlocuit.

 

ProTv

20:30  Pinguinii domnului Popper (comedie 2011). Cu Jim Carrey, Carla Gugino, Madeline Carroll.

Adaptarea cinematografică a romanului pentru copii Mr. Popper’s Penguins. Scrisă în 1938 de Richard și Florence Atwater, cartea spune povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica și care devine fără voia lui proprietarul a 6 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” și coregrafice, pictorul pornește într-un turneu, neștiind că cei 6 pinguini nu sunt atât de cuminți pe cât păreau la început.

 

Hbo

23:55 Cavalerul negru (Acțiune 2008) Cu: Christian Bale, Michael Caine, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal.

Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon și a hotărâtului procuror districtual, Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strârpi definitiv. Inițial, triumviratul se dovedește a fi eficient, dar în curând cei trei devin ținta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă orașul în anarhie, forțându-l pe Cavalerul negru să încalce fragila graniță dintre erou și răzbunător.

 

Deja ai votat!