Recomandări, luni 27 decembrie

Hbo

23:45 Ava (Acțiune 2020) Cu: Jessica Chastain, John Malkovich, Common, Geena Davis, Colin Farrell

Ava (Jessica Chastain) este un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Ava străbate tot globul pentru a-și găsi și anihila țintele, întotdeauna personaje extrem de influente.
Cariera ei ia o turnură dramatică în momentul când o misiune eșuează din cauza informațiilor greșite pe care le-a primit. Cu o misiune ratată, și fiind deja cunoscută pentru faptul că pune mereu la îndoială validitatea ținntelor pe care trebuie să le elimine, Ava e sfătuită să ia o pauză. Dar șeful organizației decide să o transforme pe ea în țintă, ca să se asigure că nimic nu se va întoarce împotriva companiei. Tatăl ei murise de curând, așa că Ava se hotărăște să se întoarcă acasă la Boston și să încerce să-și repare relația cu mama și sora ei, Judy. Întoarcerea acasă se dovedește a nu fi una prea fericită, căci anii înstrăinării au dus la resentimente adânci. Mai mult, fostul ei logodnic este acum într-o relație cu Judy și este implicat într-o rețea subterană de pariuri ilegale pe care Ava o cunoaște prea bine, încă din tinerețea ei. Ava trebuie acum să se salveze pe ea, dar să-și apere și familia de amenințări care vin din cele mai periculoase locuri, și asta, în timp ce trebuie să lupte cu proprii ei demoni.

 

Filmnow

20:00 Bridget Jones însărcinată  (2016 Comedie)  Colin Firth, Emma Thompson, Gemma Jones, Jim Broadbent, Patrick Dempsey, Renée Zellweger

După ce s-a despărțit de Mark Darcy (Firth), Bridget Jones (Zellweger) nu a trăit tocmai un final de poveste. Acum are 40 și ceva de ani, și e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, și se înconjoară de prieteni vechi, dar și noi. Pentru prima dată în viața ei, Bridget simte că are totul sub control, așa că ce ar putea să meargă prost? Însă în viața ei își face apariția un american fermecător, Jack (Dempsey), pretendent care e tot ce dl. Darcy nu a putut să fie. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că e gravidă, dar are o dilemă, căci nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului.
Nou-venită în distribuția celui de-al treilea capitol al seriei o mai are în distribuție și pe Emma Thompson, iar producători sunt Tim Bevan și Eric Fellner, de la Working Title Films, alături de Debra Hayward.

 

Cinemax

01:00 Sun-o pe mama! (Comedie 2019) Cu: Sanna Sundqvist, Nina Gunke, Alexander Karim, Jonatan Rodriguez, Evin Ahmad

Adesea părinții așteaptă întreaga viață ca să audă un „mulțumesc“ de la copiii lor, dar aceștia la rândul lor așteaptă un „îmi pare rău“. Impasul emoțional este premisa acestei comedii. Niki are 35 de ani, dar își trăiește viața ca și cum ar avea 25 până când este forțată să se confrunte în același timp cu toate relațiile ei și cu alegerile greșite luate până în prezent.

 

Protv

22:15 Van Helsing  (actiune 2004) Cu Hugh Jackman, Robbie Coltrane.

Povestea începe la Londra, cu câteva sãptãmâni înaintea actiunii filmului. Misteriosul vânãtor de monstri Van Helsing e trimis de Cavalerii Ordinului Sfânt sã captureze o creaturã demonicã ce terorizeazã strãzile Londrei, comitând câte o crimã oribilã în fiecare searã. Creatura cãutatã de el este, de fapt, dr. Jekyll/domnul Hyde. Domnul Hyde ia ultima suflare a victimelor sale, pe care Jekyll o foloseste într-o schemã sinistrã alimentatã de pasiune si nebunie, ce amenintã însãsi existenta Imperiului Britanic. Van Helsing dã de urmele lui Jekyll/Hyde pe strãzile din Londra, descoperind bârlogul sinistru, urias, al lui Hyde. Un accident de tren subteran, o urmãrire aerianã cu baloane, Big Ben si Turnul Londrei, totul culminând cu o luptã extraordinarã între Van Helsing si domnul Hyde. Rezultatul vã va face sã vã doriti mai mult.

Deja ai votat!