Recomandări, marţi 28 decembrie

Burt Reynolds

Primatv

20:00  O trupa de amatori (comedie 2008) Cu Burt Reynolds.

Jefferson Steel este un fost star de filme de actiune care devine din ce in ce mai capricios, dificil si nesigur pe propriile forte pe masura ce inainteaza in varsta, iar cariera lui – odinioara plina de succes – intra intr-un con de umbra. Profitand de dorinta disperata a actorului de a-si revigora cariera aflata in declin, dubiosul lui impresar de la Hollywood il convinge printr-un viclesug sa accepte propunerea de a interpreta rolul regelui Lear intr-o piesa de teatru britanica pusa in scena la Stratford. Numai ca, odata ajuns la destinatie, Jefferson Steel constata ca nu este vorba despre o prestigioasa productie realizata de catre Royal Shakespeare Company la Stratford-upon-Avon, asa cum crezuse el, ci despre Stratford St. John, un satuc plicticos din provincia Suffolk. Nu mica ii este mirarea actorului atunci cand remarca faptul ca si teatrul isi are sediul intr-un vechi hambar si ca singurul scop cu care a fost invitat in Anglia este acela ca satenii doreau sa isi salveze asa-zisul teatru de la o iminenta inchidere tinand o reprezentatie in scopuri caritabile, care sa beneficieze de prezenta unui actor renumit de la Hollywood.

 

Filmnow

23:10 Sfârşitul lumii  (2008 Acţiune)Adrian Lester, Alexander Siddig, Bob Hoskins, Malcolm McDowell, Rhona Mitra.

Un virus letal se răspândește în Anglia și ucide sute de mii de oameni. Pentru a-i limita efectele, autoritățile decid să bage în carantină orașe întregi, ceea ce cufundă țara în haos. Măsurile au efect timp de trei decenii, după care epidemia reizbucnește mult mai puternică. Un grup de elită este trimis în țară pentru a găsi un leac, oricare ar fi mijloacele folosite. Izolați de restul lumii, cercetătorii și soldații din grup trebuie să facă față unui adevărat coșmar.

 

ProTv

23:00  Fortăreaţa (actiune 1996) Cu Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris.

Generalul de marina Francis X Hummel, fost combatant in Vietnam, nemultumit pentru ca autoritatile nu au recompensat cum se cuvine familiile soldatilor sai morti in timpul operatiunilor militare, sechestreaza un grup de turisti intre zidurile fostei inchisori Alcatraz. Daca revendicarile nu ii vor fi satisfacute, Hummel va trimite asupra orasului San Francisco rachete cu gaz otravitor. Pentru a-i anihila planurile, la fata locului sunt trimisi un expert in arme chimice (Nicolas Cage) si un fost spion britanic (Sean Connery), aflat de multi ani in inchisorile americane.

 

Cinemax

19:30 Nobadi (Dramă 2019) Cu: Heinz Trixner, Borhanulddin Hassan Zadeh, Sven Sorring, Simone Fuith, Konstanze Dutzi

Robert Senft, un pensionar în vârstă de 91 de ani, locuiește pe o mică parcelă în Viena. Când iubitul lui câine moare în timpul nopții, el este hotărât, în ciuda sănătății precare, să sape o groapă pe proprietatea lui ca să-și înmormânteze prietenul. Își dă seama repede că nu va putea face asta și îi cere ajutorul lui Adib, un emigrant din Afganistan. Pe măsură ce ei se luptă cu propriile prejudecăți ca să găsească puncte comune, Adib găsește o metodă prin care să-l liniștească pe Robert a cărui umanitate iese la suprafață când bătrânul este îngrijorat în legătură cu o rană a lui Adib. Când situația se înrăutățește, ziua lor este dată peste cap și vor exista consecințe îngrozitoare, ireversibile.

Deja ai votat!