Recomandări, miercuri 29 decembrie

Cinemax

21:00 Povestea lui Alan McGee (Dramă 2021) Cu: Ewen Bremner, Suki Waterhouse, Thomas Turgoose, Jason Flemyng, Jason Isaacs

Alan McGee (Ewen Bremner), producător muzical și co-fondator al Creation Records, a avut un rol important în crearea coloanei sonore Britpop din anii ’90, prin lansarea unor trupe definitorii ale erei, precum Oasis, Primal Scream și My Bloody Valentine. Bazat pe călătoria alimentată de droguri de la mijlocul anilor ’90 în Los Angeles, unde a stat la marginea piscinei și a vorbit cu un reporter (Suki Waterhouse) despre trecutul lui, filmul prezintă călătoria sălbatică a lui Alan McGee de la un elev din clasa muncitoare din Glasgow, cu înclinație spre muzică și afaceri, la unul dintre cei mai mari și influenți moguli muzicali, care schimbă cultura britanică

 

Antena 1

00.00 Familia Stone (comedie/romance/drama 2005) Cu: Claire Danes, Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Luke Wilson, Dermot Mulroney.

Severa si ultraconservatoarea directoare Meredith Morton se aventureazã în afara Manhattan-ului pentru a întâlni familia prietenului sãu, Everett Stone. Dar familia Stone formeazã un grup foarte grijuliu care are nevoie de timp pentru a se obisnui cu rãceala strãinei. Va fi nevoie de doi oaspeti surprizã, douã povesti de dragoste ciudate si de câteva beri pentru a topi exteriorul de gheatã al directoarei si pentru a o ajuta sã se integreze în familia Stone!

 

ProTv

20:30 Legea străzii (actiune 2013) Cu Agata Buzek, Jason Statham.

Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forțele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, și care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-și asume identitatea altcuiva.
Hummingbird este un thriller brutal, dar surprinzător de emoționant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit și care caută să-și facă singur justiție, dar ce găsește este dragostea, chiar dacă efemeră.

 

Filmnow

18:20 Adolescenţă întârziată  (2014 Comedie) Chloe Grace Moretz, Keira Knightley, Sam Rockwell.

În plină criză a vârstei mijlocii, Megan (Keira Knightley) se panichează când iubitul ei o cere în căsătorie; așa că se ascunde în casa noii sale prietene, o adolescentă de 16 ani, Annika (Chloë Grace Moretz), care locuiește cu tatăl ei. Megan își va minți iubitul că pleacă într-o scurtă vacanță.

Deja ai votat!