Recomandări, joi 30 decembrie

Antena 1

20.30 Hercule (aventuri/actiune 2014) Cu: Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane, Irina Shayk, Rebecca Ferguson.

Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Alături de cinci camarazi devotați, pornește spre vechea Grecie punându-se în slujba celor bogați și folosindu-se de reputația sa legendară pentru a-și intimida dușmanii. Dar când mărinimosul conducător al Traciei și fiica sa îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic și înspăimântător comandat militar, Hercule vede în asta o ocazie de face ca binele să triumfe și dreptatea să iasă la iveală… el trebuie să redevină eroul de altădată… trebuie să se ridice la nivelul propriei legende… trebuie să fie Hercule.

 

PrimaTv

20:00 Misiune de salvare (actiune 2021) Cu Gary Dourdan

Când Kate, dragostea vieții sale, este răpită și reținută pentru răscumpărare de teroriști, eroul de război Brad Paxton incepe o cursa contra cronometru, într-o operație îndrăzneață, care îl pune în fața celor mai puternice și intunecate forțe.

 

Filmnow

23:35 Idilă cu dădaca mea  (2009 Romantic ) Art Garfunkel, Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha

O comedie extrem de actuală, Idilă cu dădaca mea spune cu mult farmec o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiți, în cele mai neașteptate condiții.
Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soțul său este infidel, decide să își ia copiii și să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate și pleacă la New York pentru a începe o viață nouă și a-și îndeplini un vis ambițios: acela de a deveni reporter sportiv.Găsind locul de muncă mult visat, Sandy începe să realizeze cât de dificilă îi va fi tranziția spre statutul de femeie cu carieră și este nevoită să apeleze la serviciile unei bone, Aram (Justin Bartha), un tânăr de 25 de ani. Aram are o viață boemă și, în ciuda insistenței părinților săi, refuză să accepte joburile cu perspectivă care i se oferă, preferând să caute fericirea în locul banilor. Relația celor doi devine din ce în ce mai intensă, pe măsură ce tânărul începe să se atașeze de copii și, în ciuda anilor care îi despart, Sandy și Aram încep să conștientizeze cât de potriviți sunt unul pentru celălalt.

ProTv

22:30  Expresul zăpezii (actiune 2013) Cu Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton, John Hurt, Ed Harris.

În viitorul apropiat, un experiment destinat să micșoreze efectele încălzirii globale aruncă Terra într-o nouă epocă de gheață și ucide aproape toate ființele vii. Singurii supraviețuitori umani sunt călătorii din Snowpiercer, un tren gigantic pus în mișcare de un motor revoluționar. La bord este proclamat un strict sistem de clase sociale, cu elita spre capătul din față al trenului, iar cei săraci în capătul opus. În anul 2031, cei defavorizați se pregătesc de revoluție

Deja ai votat!