Recomandări vineri, 31 decembrie2021

NationalTv

20:00 Mulan: Luptătoarea (aventuri 2009) Cu Wei Zhao, Rongguang Yu, Kun Chen, Jaycee Chan

Erau niște timpuri în care lupta pentru pământ era ceva obișnuit. Setea de sânge devenise un viciu. Așa erau și triburile barbare din Nord, Rouran, care declară război poporului Wei, dinastie din sudul Chinei in sec.IV d.Chr. Împăratul, încercând să ia măsuri, cheamă la luptă toți bărbații poporului. Mulan este o tanără care a ramas singurul sprijin pentru tatăl ei bolnav. Mama îi murise cu mulți ani în urma, iar tatăl bolnav se vede nevoit să se înscrie in armată, tradiția familiei lui de războinici obligându-l să trimită o persoană la război. Însa Mulan se deghizează în bărbat și, în ciuda tuturor regulilor, se înrolează în armată în locul tatălui ei. Aici se reîntâlnește cu un prieten din copilărie, Tigrul, care o ajută să-și ascundă identitatea. Într-o noapte, ea îl întâlnește pe Wentai, fiul împăratului, în izvorul fierbinte, când întâmplător făcea și el baie. “Joaca” aceea a dat-o de gol, dar datorită atacurilor barbare venite din partea Rourannilor, ea scapă de pedeapsă și se avântă la luptă.

PrimaTv

23:00  Borcanele de Craciun (drama 2019) Cu: Markian Tarasiuk

Bazat pe romanul lui Jason Wright, spune povestea reporteritei Hope Jensen, care descoperă secretul din spatele „Borcanelor de Crăciun” – borcane umplute cu bani și date în mod anonim oamenilor nevoiași. Fenomenul a schimbat nenumărate vieți.

 

Cinemax

22:50 Răni adânci (Horror 2020) Cu: Charles Gould, Quinn Jackson, John Anderson, Chloe Roe, Jackson Quinn Gray

Cât se află în vacanța de Crăciun, un cuplu tânăr se gândește la viitor. Ashley vrea să se căsătorească și să aibă copii, lucruri care îl sperie pe Sam. Când mai atrăgătorul Nolan apare în peisaj, viața lui Sam scapă de sub control deoarece Ashley are dubii în privința relației lor. Haosul domnește în timp ce Sam se ține strâns de Ashley și îl ține la distanță pe amenințătorul Nolan.

 

ProCinema

22:45  Grimsby (actiune 2016) Cu Sacha Baron Cohen, Rebel Wilson, Penélope Cruz, Mark Strong, Isla Fisher.

Sacha Baron Cohen, nominalizat la Oscar şi laureat al Globului de aur, creatorul lui Borat, Bruno şi Ali G, revine acum cu un nou personaj: Nobby Butcher, şomer perpetuu şi suporter hazliu de fotbal, care e pus în postura de a salva lumea. Nobby are tot ce şi-ar dori un om provenit din Grimsby – 9 copii şi o iubită(Rebel Wilson), pe care-i iubeşte mai mult ca orice pe lume. Din viaţa lui nu lipseşte decât un lucru: fratele său cel mic, Sebastian (Mark Strong), de care a fost despărţit încă din copilărie. După ce l-a căutat timp de 28 de ani, Nobby a dat de urma fratelui său la Londra – dar nu are habar că acesta e un asasin în slujba MI6. După o revedere catastrofală, în care Nobby îi distruge fără să vrea cariera lui Sebastian, transformându-i pe cei doi fraţi în ţinte ale Serviciului secret, ei ajung să dejoace o tentativă de distrugere a lumii.  Pentru a salva umanitatea şi pe fratele său, Nobby trebuie să pornească într-o misiune ce-l va purta în jurul lumii şi-l va transforma dintr-un prostănac simpatic într-un agent secret sofisticat.

 

 

Deja ai votat!