Recomandări sâmbătă, 01 ianuarie 2022

Antena 1

20.00 Minciuni adevarate (actiune/comedie 1994) Cu: Jamie Lee Curtis, Arnold Schwarzenegger.

Henry Tasker, aparent, un agent de vanzari obsedat de munca, o seduce pe sotia sa cu o minciuna care va prinde foarte bine. Ii spune ca este un agent secret. Asa de secret ca in momentul in care o suspecteaza de o aventura extramaritala incepe s-o fileze impreuna cu alti agenti. In acelasi timp, el primeste misiunea sa lichideze un grup foarte periculos de teroristi dintr-o fosta republica sovietica implicati in traficul cu arme nucleare. In final, complicata tesatura de intrigi se va descalci cu o lovitura de teatru. Henry Tasker duce, in fapt, o viata dubla. Ziua este un amarat agent de vanzari, iar noaptea cel mai bun agent secret al guvernului american. Teroristii au legaturi incredibile cu lumea politica si de afaceri, iar sotia sa nu este deloc ceea ce pare a fi.

 

PrimaTv

16:00 Mostenire cu bucluc (comedie 1996) Cu: Bill Murray

Jack Corcoran primeste o telegrama prin care este instiintat ca tatal sau, artist de circ, a murit si i-a lasat o mostenire importanta. Cand ajunge sa-si preia mostenirea, descopera ca aceasta este un elefant, partenerul de joc al tatalui sau. Ce sa faca cu el este intrebarea fireasca pe care si-o pune! Tacutul animal ii va schimba lui Jack tot cursul vietii.

 

Tvr 1

15,00 Asterix şi Obelix contra Lui Cezar (Comedie 1999) Cu: Christian Clavier, Gerard Depardieu, Roberto Benigni, Laetitia Casta

Prin 50 î.Hr., Galia este cucerită în întregime de romani, mai puţin un sătuc, care reuşeşte să reziste atacatorului cu ajutorul poţiunii magice preparată de druidul-şef Panoramix. Poţiunea în cauză îi conferă celui care o soarbe puteri nemărginite, ce-i drept, pentru o scurtă durată. Cezar îşi doreşte să afle secretul poţiunii pentru invadarea Angliei, dar se loveşte de îndârjirea celor mai vajnici apărători ai hexagonului precreştin: mititelul Asterix şi durduliul Obelix.

 

Tvr2

20,10 Băiatul şi lupii (aventuri 2009) Cu: Nicolas Brioudes, Pom Klementieff, Min Man Ma. Film de aventuri. Serghei, fiul unui şef de clan evenk din munţii Siberiei, este numit paznicul turmei de reni a clanului, o mare onoare pentru un băiat de 16 ani. În imensitatea taigalei siberiene, evenkii îşi apără cu străşnicie unica bogăţie – cei 3.000 de reni – de duşmanul secular, lupul. Încă din copilărie, Serghei a învăţat să vâneze şi să ucidă lupi fără nicio remuşcare. Dar întâlnirea neaşteptată cu o lupoaică şi cei patru pui ai ei îi schimbă viaţa şi credinţele moştenite din străbuni. Băiatul şi puii de lup se îmblânzesc reciproc şi, pentru a-i salva, Serghei e în stare să încalce legile milenare ale poporului său, trădându-şi tatăl şi clanul.

Deja ai votat!