Recomandări duminică, 02 ianuarie

Jason Statham

Kanal D

20:00 Sapte surori  (film artistic 2017) cu: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care suprapopularea și foametea au forțat guvernele să adopte o politică mondială de un copil pe familie, șapte surori identice trăiesc o existență ascunsă și urmărită de Biroul de alocare a copiilor. Biroul impune o agendă strictă de planificare familială, pe care surorile o depășiseră, însă pentru a scăpa, ele pretind identitatea unei singure persoane: Karen Settman.

Învățate de bunicul lor care le-a crescut și le-a numit: Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminică, fiecare poate ieși afară o dată pe săptămână ca identitate comună, dar sunt libere să fie ele însele în închisoarea propriului apartament. Asta până când, într-o zi, Luni nu se întoarce acasă, iar investigația dispariției ei implică o luptă foarte periculoasă. Oare cum se va sfârși totul pentru cele șapte surori?

 

Antena 1

20.00 Mecanicul (actiune  2011) Cu: Jason Statham, Donald Sutherland, Ben Foster

Arthur Bishop este un “mecanic”, un asasin de elită cu un cod de onoare strict și cu un talent unic pentru eliminarea țintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârșit și o detașare absolută, iar Bishop e cel mai bun din breaslă. Dar când mentorul și prietenul său apropiat, Harry, este ucis, Bishop își pierde orice urmă de detașare. Următoarea lui misiune e una autoimpusă: vrea să-i vadă morți pe cei responsabili de crimă. Misiunea lui devine și mai complicată când fiul lui Harry, Steve, îl abordează având în minte aceeași idee și fiind ferm decis să învețe meserie de la Bishop. Bishop a acționat întotdeauna singur, dar nu-l poate refuza pe fiul lui Harry. Un asasin profesionist foarte metodic își ia un ucenic impulsiv, aruncând-ul în universul său mortal. Dar în timp ce-i urmăresc pe vinovați, înșelăciunile ies la iveală, iar cei angajați să rezolve probleme devin ei înșiși o problemă.

 

Cinemax

21:00 Shiva Baby (Dramă 2020) Cu: Rachel Sennott, Molly Gordon, Danny Deferrari, Polly Draper, Fred Melamed

Scenariul este bun, replicile bogate, cu multe dialoguri gen Woody Allen. Acțiunea se petrece în casa unei familii de evrei, la funeraliile unui membru al familiei, acolo unde barfele ating apogeul si unde fiecare participant este trecut sub lupa celorlalți participanti. Eroina principală este o tanara absolventă de colegiu care resimte din plin presiunea socială cauzată în primul rand de familie cu privire la realizarea unei familii sau la alegerea viitoarei slujbe. Această presiune o determină, pentru a fi mai independentă financiar, sa recurgă la prostituție, ceea ce contrastează puternic cu imaginea de jună docilă și silitoare așa cum o prezintă părinții.

 

Tvr 2

11,30 Un căţel norocos ( aventuri 2015) Cu: Bryce Johnson, Boti Bliss, David DeLuise

Film de aventuri, family. Lucky este căţelul răsfăţat şi inteligent al lui Travis, un tată divorţat cu doi copii. Când Travis se îndrăgosteşte de Amber, colega lui arhitectă, Lucky se trezeşte şi el amorezat până peste urechi de căţeluşa lui Amber, Amy. Toate bune şi frumoase în mica “familie”, până când intervine o ceartă între stăpânul lui şi iubita acestuia, iar cei doi căţei vor face orice pentru a împiedica despărţirea lor.

Deja ai votat!