Recomandări, miercuri 12 ianuarie

FilmNow

23:35 Sacrificiul suprem (2019 Dramă) Christopher Plummer, Ed Harris, Jeremy Irvine, Peter Fonda, Samuel Jackson, Sebastian Stan, William Hurt, Alison Sudol.

Tânărul anchetator al Pentagonului, Scott Huffman, se află într-un permanent conflict cu aparatul politic de la Washington. Deși fără prea mare încredere într-o soluționare pozitivă, acesta se aliază cu veterani ai Operațiunii Abilene pentru a convinge Congresul să-i decerneze Medalia de Onoare postmortem unui medic curajos din Forțele Aeriene, William Pitsenbarger, care a fost văzut salvând viețile a peste 60 de pușcași marini prinși într-o ambuscadă din una dintre cele mai sângeroase bătălii ale Războiului din Vietnam. În timp ce inamicul câștiga tot mai mult teren, William a continuat să salveze vieți chiar și după decolarea ultimului elicopter, chiar dacă asta a însemnat să plătească cu propria viață.

 

Cinemax

21:00 Nocturn (Dramă 2019) Cu: Cosmo Jarvis, Lauren Coe, Sadie Frost, Laurie Kynaston, Yasmin Monet Prince.

Laurie, o elevă în vârstă de 16 ani, trăiește cu mama ei singură. Tânăra care vrea să devină atletă nu reușește să se înțeleagă cu celelalte fete din echipa ei de atletism, separându-se prin atitudinea ei agresivă. Dar Laurie nu poate evita atenția lui Pete, un instalator de 30 și ceva de ani care face diverse treburi la ea la școală. După câteva interacțiuni tăioase, Laurie este de acord, într-un final, să petreacă timp cu noul ei admirator, iar conexiunea dintre ei e evidentă aproape imediat. Pe măsură ce petrec mai mult timp împreună, se dezvoltă o legătură unică, însă intențiile lui Pete rămân ambigue. Până într-o zi când adevărul iese la iveală.

 

Hbo

20:00 Tom și Jerry (Comedie 2021) Cu: Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Colin Jost, Rob Delaney, Ken Jeong.

Tom and Jerry, în regia lui Tim Story, începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei. Un amestec de animație clasică și acțiune live, noua aventură pe marele ecran a lui Tom și Jerry aduce personajele legendare pe un teren nou și le obligă să facă ceva de neimaginat: să lucreze împreună pentru a se salva.

 

ProCinema

22:30 Continuă să priveşti (thriller 2017) Cu Jared Abrahamson, Bella Thorne, April McCullough.

O familie devine prizonieră în propria ei casă atunci când un grup de intruși le invadează casa și încep un joc macabru „ucide sau vei fi ucis”. Astfel, membrii familiei își percep propria casă ca fiind locul unui joc pe viață și pe moarte, în care regulile misterioase dictează evenimentele. În aceste circumstanțe teribile, ei trebuie să rămână împreună pentru a putea scăpa cu viață. Cu toate acestea, necunoscut ucigașilor este faptul că există camere de luat vederi ascunse în toată casa, care le surprind fiecare mișcare. Pe măsură ce timpul trece, regulile misterioase ale jocului devin clare, iar familia își dă seama că totul este difuzat în direct spectatorilor din întreaga lume, care sunt obligați să continuie să privească, fără să știe dacă ceea ce văd este real, sau un scenariu. Jamie, este o adolescentă care ține un secret important, iar împreună cu ceilalți jucători începe un joc care se va dezvolta incontrolabil. Vor putea supraviețui acestui coșmar?

 

Deja ai votat!