spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăProgram TVRecomandări vineri, 11 februarie

Recomandări vineri, 11 februarie

Antena 1

23.15 Triplu X: Intoarcerea lui Xander Cage (actiune 2017) Cu: Vin Diesel, Nina Dobrev.

Xander Cage, fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.
Xander își recrutează o echipă formată din indivizi dornici de adrenalină și descoperă o conspirație ale cărei hățișuri duc până la cele mai înalte niveluri din guvernele internaționale.

PrimaTv

20:00 Padureanca (drama 1986) Cu: Manuela Harabor.

Busuioc, un taran bogat din Curtici isi trimite fiul Iorgovan, impreuna cu servitorul Sofron in satul vecin pentru a gasi oameni la munca campului. Iorgovan este indragostit de Simina, fiica unui taran sarac, dintr-un sat de munte, in cautarea careia pleaca. Cum si Simina ii impartaseste sentimentele ea accepta sa vina la culesul recoltei impreuna cu tatal sau. Sentimentele lui Iorgovan sunt confuze, este slab si sfasiat intre dragostea sincera pentru Simina si obstacolul prejudecatilor si diferentelor de pozitie sociala. In acest timp Sofron, tanarul servitor al acestuia, se indragosteste la randu-i de Simina. Infruntarea dintre cei doi pretendenti devine din ce in ce mai acuta, fapt care va limpezi atitudinea fiecaruia fata de femeia pe care amandoi o iubesc.

ProTv

00:00 Şefa (comedie 2016) Cu Peter Dinklage, Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates.

Tammy, este acum vedeta unei comedii despre o afaceristă foarte bogată care e trimisă la închisoare după ce e prinsă că a făcut uz de informații bursiere ilegal obținute. Când iese de la mititica, încearcă să se reinventeze pe post de cea mai simpatică persoană din lume, dar cei care au fost înșelați de ea nu sunt dispuși s-o ierte și să uite.

Cinemax

19:20 Ajutor (Dramă 2021) Cu: Jodie Comer, Stephen Graham, Tina Louise Owens, Alicya Eyo, Richie Lawrie

Sarah e deșteaptă, dar niciodată nu și-a găsit locul, nici în educație și nici la muncă. Familia i-a spus că nu o să realizeze niciodată nimic, dar tânăra își găsește în mod neașteptat chemarea ca îngrijitoare la un cămin din Liverpool. Sarah are un talent special și se apropie de cei de acolo, mai ales de Tony, în vârstă de 47 de ani. Din cauza Alzheimerului cu debut timpuriu, Tony își trăiește viața la cămin, pe măsură de mintea i se deteriorează. Boala îi declanșează perioade de confuzie și ieșiri violente, cărora ceilalți îngrijitori nu le pot face față. Însă bărbatul începe să construiască o legătură reală cu Sarah. Apoi vine martie 2020 și tot ce a realizat Sarah e pus sub semnul întrebării odată cu apariția pandemiei de coronavirus.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
40 %
4.5kmh
15 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...