spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăProgram TVRecomandări duminică, 13 februarie

Recomandări duminică, 13 februarie

Antena 1

20.00 Columbiana (actiune 2011) Cu: Zoe Saldana, Michael Vartan.

La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo este martoră la uciderea părinților săi, crima fiind ordonată de cel mai mare mafiot local.
Printr-o ploaie de gloanțe, tânăra reușește să scape de asasini și se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească și să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ține departe de o viață atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării.

 

Tvr 1

15,30 Drumul lui Wendy ( Dramă 2017) Cu: Dakota Fanning, Toni Colette, Alice Eve.

Pentru Wendy Welcott, o tânără autistă care locuieşte într-un centru specializat din Oakland, lumea exterioară poate fi derutantă şi agresivă. Dar Wendy e inteligentă, creativă şi independentă, visează să se mute cu sora ei şi cu familia acesteia şi simte nevoia să le demonstreze că este capabilă să-şi poarte de grijă. În plus, e pasionată de universul Star Trek şi, aflând de un concurs de scenarii organizat de studioul Paramount, decide să se înscrie. Singura problemă ar fi că trebuie să depună personal proiectul la Los Angeles, ca să nu rateze termenul-limită. Aşa că Wendy îşi ia inima în dinţi şi căţeluşul în geantă şi porneşte în cea mai mare aventură din viaţa ei, fiindcă niciun obstacol n-o poate împiedica să-şi îndeplinească visul.

 

Hbo

20:00 Nevasta asasinului (Acțiune 2021) Cu: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman.

Cel mai letal din lume cuplu ciudat – bodyguardul Michael Bryce și asasinul Darius Kincaid, se întorc cu o altă misiune care le pune viața în pericol. Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid.

 

Tvr 2

20,10 Astă seară dansăm în familie (Comedie 1972) Cu: Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Stela Popescu, Draga Olteanu Matei.

Temistocle  şi Alecu, doi „logodnici de profesie”, colindă prin ţară pentru a escroca femeile dornice să se mărite. În plasa celor doi Don Juani, care se prezintă drept persoane respectabile, cad numeroase victime de diferite vârste, de la care ei reuşesc să obţină importante sume de bani în schimbul promisiunilor de căsătorie.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
18.6 ° C
18.6 °
18.6 °
77 %
2.8kmh
58 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...