spot_img
miercuri, mai 8, 2024
AcasăProgram TVRecomandări duminică, 24  aprilie

Recomandări duminică, 24  aprilie

Naţional tv 20:00

Barabbas

Inspirată de romanul lui Par Lagerkvist câștigător al premiului Nobel pentru literatură, drama urmărește destinul binecunoscutului personaj biblic.

Când Pilat din Pont permite mulțimii să salveze un condamnat la moarte chiar în ajunul sărbătorii pascale, Barabba este cel ales, iar Iisus Hristos urmează să fie crucificat. Însă acolo unde istorisirea biblică se încheie, filmul regizat de Roger Young și avându-l pe Billy Zane ca protagonist urmărește călătoria spirituală a supraviețuitorului Barabba, care ajunge să descopere atât căința, cât și adevărata putere a credinței.

Prima tv 20:00

Capcana

Un tată disperat încearcă să-și salveze fiul adolescent de la o condamnare nedreaptă la închisoare infiltrându-se într-un cartel de droguri extrem de periculos.

John Matthews (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani, Jason (Rafi Gavron) primește o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau, fără ca băiatul să știe, droguri. Jason refuză oferta ambițioasei procuroare Joanne Keeghan (Susan Sarandon) de a i se reduce sentința dacă e de acord să se “fabrice” dovezi împotriva altcuiva, așa că singura soluție pe care o vede tatăl său este să o convingă pe Keeghan să intre sub acoperire în gruparea de traficanți.

 

Pro cinema 22:30

Terminalul

Terminalul spune povestea lui Viktor Navorski (Tom Hanks) venit din Europa de Est să viziteze New York-ul. În timpul zborului, în țara sa are loc o lovitură de stat. Viktor aterizează la aeroportul John F Kennedy având un pașaport care nu mai este valabil și, ca atare, nu are voie să intre în Statele Unite și trebuie să trăiască în terminalul aeroportului până ce războiul de acasă se va fi terminat.

În timp ce săptămânile și lunile se scurg, Viktor descoperă un univers complex și comprimat în același timp, o lume eterogenă cu lucruri și situații absurde, cu generozitate, ambiții, haz și chiar romantism.
Viktor are un conflict cu Frank Dixon, directorul aeroportului, cel care consideră că problema est-europeanului este strict birocratică și ca atare nu o poate rezolva, dar în același timp este disperat să scape de el. Stanley Tucci – câștigător al premiului Emmy (producția TV Winchell) este Frank Dixon.

 

Pro cinema 20:30

Misterul înălţării

Misterul înălţării este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios.  Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de după crucificare, pentru a infirma zvonurile cu privire la un nou Mesia şi pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
10.6 °
9.3 °
89 %
3.3kmh
100 %
mie
15 °
joi
16 °
vin
20 °
sâm
17 °
Dum
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Bine că începe campania și trebuie să strângă corturile că cine știe cum ajunge săracul om.

EDITORIAL

Suntem în campanie electorală și mesajele curg gârlă din toate părțile. Problema e că sunt cam lipsite de substanță, din categoria „am marcat și...

EPIGRAMA ZILEI

Norodul fiind absent, Tagma hulită de tine Are conturile pline Și-o găsești în ... Parlament!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...