vineri, martie 29, 2024
AcasăProgram TVRecomandări, luni 25 aprilie

Recomandări, luni 25 aprilie

Warner tv 20:20

Aventuri sub clar de lună

Un băiat și o fată care trăiesc pe coasta unei insule din New England se cunosc la școală, se plac și încep să-și trimită bilețele, scrise cu creioane colorate, în care plănuiesc să fugă de acasă. Povestea se întâmplă în anii 1960, într-un fel de tabără de cercetași unde copii sunt instruiți. După dispariția tinerilor mai multe grupuri de localnici se mobilizează să-i caute. Orașul e întors cu susul în jos de căutările conduse de șerif (Bruce Willis), dar deranjul care se petrece nu e neapărat un lucru rău.

 

National Tv 21:00

Febra roșie

Capitanul Ivan Danko nu este un politist ca oricare altul. Datorita aspectului sau fizic, al firii taciturne si retrase, capitanul Ivan si-a castigat, printre colegii sai, porecla de “Falca de Fier”. Cu toate acestea el este cel mai bun politist al diviziei criminalistice din Moscova.
La polul opus se afla detectivul sergent Art Ridzik, un detectiv mereu pus pe sotii, bine imbracat, cunoscut de toti colegii sai drept „zapacit” dar recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni politisti din Chicago.
Doi politisti de elita, doi oameni total diferiti ce fac parte din doua culturi total opuse, nevoiti sa colaboreze, impotriva vointei lor, pentru rezolvarea unui complicat caz, chiar in inima mafiei drogurilor.
Pentru realizarea filmului “Febra Rosie” au fost filmate scene de actiune, pentru prima data in istoria filmului american, chiar in vestita Piata Rosie din Moscova.
Un extraordinar film de actiune, presarat cu multe momente pline de umor, “Febra Rosie” este regizat de Walter Hill si are la baza propria-i poveste.

 

Cinemax

Văduva neagră(2019)

Fosta regină a drogurilor, Carmen, se ascunde în Canada, unde duce o viață anonimă. Prefăcându-se că e moartă, ea speră că toți copiii ei pot să ducă o viață normală în Amsterdam. Ea se ține departe de probleme până într-o seară, când o colegă e atacată, iar Carmen nu are de ales și-i sare în ajutor. Din autoapărare, ea îl omoară pe infractor, e arestată și extrădată în Olanda. În timp ce copiii ei sunt șocați că mama lor e în viață, există oameni care au treburi neterminate cu Carmen. Toată lumea e atrasă într-un roller-coaster în care problemele se multiplică într-un ritm incredibil. Carmen va trebui să pună punct trecutului ei odată pentru totdeauna ca să-și salveze familia.

 

Procinema 20:30

Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri

Bilbo, Thorin și gnomii au reușit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuși ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Și, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta amenințare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur?

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...