spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăProgram TVJoi 27 aprilie

Joi 27 aprilie

Pro cinema 20:30

Moştenirea lui Bourne 2012

Cu Jeremy Renner, Edward Norton, Rachel Weisz. Cu doisprezece ani în urmă publicul din toată lumea a făcut cunoștință cu Bourne, când a fost scos inconștient din apele Mediteranei. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmărit aventurile lui și i-au descoperit identitatea. I-au văzut pe supervizorii lui de la CIA punând în mișcare o vânătoare de oameni impresionantă. Au aflat despre programul Treadstone și despre abilitățile speciale ale lui Bourne, iar la finalul trilogiei au avut impresia că povestea era terminată. MOȘTENIREA LUI BOURNE trage cortina pentru a dezvălui o intrigă și mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață când programul lui devine brusc o amenințare scăpată de sub control.

 

Warner tv 21:00

Star Treck.Dincolo de infinit! 2016

Cu Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Idris Elba, Zoe Saldana, Sofia Boutella. De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului.

 

Hbo 20:00

Nevastă de împrumut 2016

Cu Jennifer Aniston, Adam Sandler, Nicole Kidman. Personajul principal al filmului Nevastă de împrumut este un bărbat obișnuit, care se află într-o situație critică din cauza unei minciuni. “La începutul filmului, personajul meu, Danny, urma să se căsătorească, dar totul cade baltă, iar Danny se alege cu inima frântă,” explică Adam Sandler. “În seara în care se desparte de logodnică, el rămâne cu verigheta pe mână, cunoaște o tânără, iar aceasta se poartă frumos cu el pentru că îl crede însurat și deci… inofensiv, incapabil să facă gesturi pe care le-ar face alți bărbați în asemenea situații. Atunci lui i se aprinde beculețul.”Verigheta devine scutul cu care se va apăra împotriva deziluziilor: femeile îl vor crede însurat, îl vor accepta ca atare, iar în condițiile astea el nu va mai trebui să se implice sentimental și prin urmare nu va mai suferi. Dar când o întâlnește pe Palmer (Brooklyn Decker), fata visurilor lui, minciunile ajung să se întoarcă împotriva lui. Ea îl crede însurat, dar Danny, în loc să clarifice lucrurile, începe să țeasă o poveste și mai gogonată: el inventează o soție, care nu există de fapt – care va fi interpretată de asistenta lui, Katherine (Jennifer Aniston), care suspină de mult după el. Pentru ca Danny să-și netezească drumul spre inima lui Palmer, el pretinde că nu se înțelege cu soția, de la care așteaptă chipurile divorțul.

 

Film box P. 21:00

80 de minute 2008

Cu Gabriel Mann, Natalia Avelon. Tot ce își dorea Alex North în această seară, era să ajungă la iubita sa Mona și să-și petreacă ziua de naștere alături de ea. Spre marea lui surprindere și dezamăgire, nu de Mona are parte ci de vechiul său prieten Walter, însoțit de doi tipi solizi și nu tocmai prietenoși. Walter este patronul unui restaurant și este simpatizat de multă lume, numai că de data aceasta el apare la ușa lui Alex, cerându-i înapoi o datorie și ca o „mică” asigurare, acesta îl injectează pe Alex cu o otravă letală, care îi mai dă acestuia numai 80 de minute de trăit. Antidotul îl primește numai contra banilor.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
40 %
4.5kmh
15 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...