spot_img
marți, mai 7, 2024
AcasăProgram TVMiercuri 20 septembrie

Miercuri 20 septembrie

Film Now 20.00

Pe urmele ucigașului 2023

Cu Ben Mendelsohn,Shailene Woodley. Baltimore. Revelion. O polițistă talentată, dar cu probleme (Shailene Woodley) este recrutată de anchetatorul șef al FBI (Ben Mendelsohn) pentru a ajuta la descrierea și depistarea unei persoane tulburate care terorizează orașul.

 

Pro Cinema 22.15

Machete 2010

Cu Danny Trejo. Arăta exact ca un zilier de pe stradă și părea tipul perfect pentru a-i pune în spate un asasinat politic. Dar s-a dovedit a fi MACETE, un fost agent federal, adevărată legendă, un tip cu talente ucigașe greu de egalat.

Toți îl credeau mort după confruntarea cu TORREZ , baronul mexican al drogurilor. Însă Macete a fugit în Texas, vrând să dispară și să-și uite trecutul tragic.

 

Cinemax 21.00

Precum în cer 2021

Cu Flora Ofelia Hofmann Lindahl. Într-o zi, la sfârșitul anilor 1800, la o fermă, începe o așteptare intensă, când o mamă are un travaliu complicat și Lise, în vârstă de 14 ani, se pregătește pentru o noapte care ar putea să-i schimbe viața pentru totdeauna.

 

Film Now 22.00

Gothika 2003

Cu Halle Berry, Penélope Cruz, Robert Downey Jr. Dr. Miranda Grey (HALLE BERRY), psiholog criminalist genial și respectat, este expertă în cunoașterea lucrurilor raționale. Logice. Normale.

Sub îndrumarea soțului ei (CHARLES S. DUTTON), administrator șef al secției de psihiatrie a Penitenciarului Woodward pentru femei, Miranda tratează pacientele periculoase cu probleme psihice precum Chloe (PENELOPE CRUZ), o criminală extrem de carismatică, ale cărei confesiuni despre tortura satanică, ca digresiunile psihotice ale unei minți paranoice sunt îndepărtate de medicul judicios.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
14.6 ° C
15.6 °
12.7 °
77 %
1.9kmh
61 %
mar
24 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
19 °
sâm
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...