spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăProgram TVSâmbătă 30 septembrie

Sâmbătă 30 septembrie

Tvr 2 20:00

Vatel 2000

Cu Gérard Depardieu, Uma Thurman, Tim Roth. Printul îmbãtrâneste, iar finantele sale sunt la pãmânt. Sperã sã conducã viitoarea campanie militarã din Olanda, însã pentru asta el trebuie sã câstige bunãvointa lui Ludovic al XIV-lea. Trufasul Condé, care nu se supune nimãnui în afarã de rege, îsi pune, de data aceasta, soarta sa si a castelului în mâinile devotatului sãu slujitor Vatel, încredintându-i misiunea sã organizeze aici, la Chantilly, o serbare fantasticã , de trei zile si trei nopti, la care va lua parte întreaga Curte.

Pro Cinema 20:30

Sub soarele Toscanei 2003

Cu Diane Lane, Kristoffer Ryan Winters, Raoul Bova. Frances Mayers (Diane Lane) este o scriitoare de 35 ani a carei viata decurgea lin, chiar minunat pana nu demult.

Un divort pune capat iluziilor, iar Frances intra intr-un blocaj de creatie si face si o depresie nervoasa.

Patti (Sandra Oh) vede in ce stare jalnica se afla prietena ei si incearca o metoda disperata de salvare: o excursie in Toscana, sub soarele arzator al Italiei. Frances pune in aplicare planul si pleaca in Italia, unde isi cumpara o vila cam darapanata, dar in felul ei maiestuasa, vila Bramasole (in traducere: „mangaiata de soare”).

Bramasole are nevoie de restaurare, dar ce altceva mai bun poate fi gasit pentru a incepe o noua viata, decat o casa in stil renascentist? Frances se simte bine printre italieni, isi face prieteni noi, si are de gand sa-si intemeieze o noua familie, desi se cam teme ca asta e un vis pe care nu-l poate realiza. Curand apere si un Romeo, adica Marcelo, un negustor de antichitati din Portobello, interpretat de Raoul Bova, caruia Frances il cade in brate neconditionat. Sa fie asta visul ei? Va dura dragostea pentru Marcello? Va inflori cu adevarat viata ei noua sub soarele Toscanei?

Prima Tv 22:00

Bulevardul crimei 2010

Cu Colin Farrell, Keira Knightley, Ray Winstone. „LONDON BOULEVARD. Bulevardul crimei” este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, și spune povestea unui fost pușcăriaș care încearcă să-și refacă viața alături de o actriță singuratică. Protagoniștii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell și Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiți care trebuie să scape de unul din cei mai periculoși gangsteri din Londra.După trei ani după gratii, Mitchel (Colin Farrell) iese din închisoarea Pentonville cu cele mai curate intenții. Dar cînd Billy (Ben Chaplin), prietenul său de-o viață, îi propune să participe la o lovitură în schimbul unui loc unde să stea, Mitchel cedează și acceptă.

Diva 20:00

Patch Adams – Un doctor trăsnit 1998

Cu Robin Williams. Faceți cunoștință cu Patch Adams (câștigătorul premiului Oscar, Robin Williams), un doctor care nu arată, nu se comportă și nu gândește ca vreunul dintre doctorii cunoscuți de dumneavoastră. Pentru Patch, umorul este cel mai bun medicament și este dispus să facă orice pentru a aduce un zâmbet pe fețele pacienților săi – chiar dacă acest lucru îi pune în pericol cariera.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
39 %
3.1kmh
90 %
lun
20 °
mar
25 °
mie
17 °
joi
16 °
vin
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...